Back to Question Center
0

Er lavpris SEO-tjenester for små bedrifter trygge?

1 answers:

Mens "lav pris SEO = fare" er ganske en myte enn en ekte setning, er tilfeller av dårlig SEO til en billig pris ikke uvanlig. Små bedrifter kan spesielt forholde seg til dette problemet, fordi mange billige SEO-byråer vanligvis retter seg mot dem og lokale bedrifter, og mange av deres tilbud høres veldig attraktivt for e-butikker og nettsteder som prøver å markedsføre i svært konkurransedyktige nisjer.

low cost seo services for small business

Etter denne lave prisen kan SEO tilbud blindt føre til disse konsekvensene:

  • Straff på grunn av Black Hat SEO. Mange SEO-byråer som bevisst bryter Googles retningslinjer med søkeordspamming, skjulte tekster, døråpninger og andre dårlige rutiner, tilbyr vanligvis lave priser for sine tjenester. Dette er en del av sin felle: de lover et kraftig løft til en attraktiv kostnad og leverer det lovede løftet - sailun winter tire. Slike politikk bringer dem mange uerfarne nettstedseiere som ikke er klar over at rangeringen vekst oppnådd gjennom Black Hat SEO er midlertidig, og hovedfallet er uunngåelig.
  • Stagnasjon. Noen ganger finner du billige SEO-tjenester for små bedrifter eller store selskaper som ikke er Black Hat. I stedet er de begrenset i kampanjealternativene, og alle trinn utføres av et uerfaren team. Derfor, etter at du har oppnådd et visst punkt, fryser kampanjen din bare der som dine SEO-kuratorer ikke vet hvor du skal reise herfra. Også de kan ganske enkelt ikke ha midler til å fremme, som lav pris = lav lønn.
  • Lav innholdskvalitet. Innhold spiller en viktig rolle i optimalisering av søkeord, koblingsbygging og økende konverteringsfrekvens. Men hvis innholdet ditt ikke er relevant, unikt eller interessant å lese, øker ikke søkeord og koblinger dine rangeringer. Dessverre, copywriting inkludert i lavpris SEO tjenester for virksomheten innebærer sjelden at forskning og redigering som et slikt team vanligvis mangler erfarne forfattere. Derfor ikke forvent gode resultater fra innholdet du betalte 10 $ for.

Denne informasjonen betyr ikke at du bør unngå "rimelig" og "billig" SEO til enhver pris. Hva du bør gjøre, er å være oppmerksom på risikoen som er involvert når man ser etter billige SEO-tjenester for småbedrifter. Rimelig er ikke alltid like billig, og lydprispolitikken er ikke synonym for svindel. Selv om det er dårlige byråer, som ødelegger SEO-firmaets rykte, vil vi hjelpe deg med å finne forskjellene.

low cost seo for small business

Billig vs rimelig: hva er forskjellen?

Det er mulig å finne god SEO for en tilstrekkelig pris ut av mylder av lavkvalitetsbyråer. Du trenger ikke å være en SEO-guru eller ha en løgnvarsler for hånden. En grundig undersøkelse er mer enn nok.

  • Skriv en liste over SEO-byråer, som tilbyr lavpris profesjonell hjelp til små online-bedrifter;
  • Sammenlign sine kostnader og tjenestetilbudet de tilbyr for den prisen;
  • Se på hvordan de fremmer seg selv: Hvis de lover raske resultater og overforsterker, vil deres løfter sannsynligvis være bra for ingenting;
  • Se om alle byråene har en portefølje. Kryss ut selskapene uten en. Deretter studerer prosjektene bedriftene jobbet med for å vurdere sin kompetanse. Du kan også besøke nettstedene som byråene gjorde SEO for å se hvor godt de tar imot konkurrentene sine.
  • Ta kontakt med eksperter fra hvert byrå og se hva slags inntrykk de gjør, enten de er trygge og vennlige eller hemmelige, tvetydige og bråttom for å få deg til å kjøpe sine produkter. Spør dem spørsmål som vil avsløre deres kunnskap om Googles retningslinjer, prosessen med markedsføring og SEO teknikker. Er de raske til å love deg resultater uten å spørre mer om nettstedet ditt? Legger de vekt på kvantitet og kortsiktige resultater?
  • Studer bakgrunnen og bioen til selskapet. Mens byråer med 5 års erfaring er å foretrekke, ikke ha det travelt med å kaste 1-3 år gamle firmaer unna. Mange unge selskaper er grunnlagt av eksperter som har vært i virksomhet i 10 år. Dette punktet bør også nevnes i selskapets bio og blogg hvis det er en.
  • Sjekk ut anmeldelsene. Vanligvis legger alle troverdige selskaper sine vurderinger på deres nettsted eller har en konto på nettsider for gjennomgang for å la brukerne gi tilbakemelding og svare på det. Hvis et byrå, som tilbyr lave kostnader SEO-tjenester for små Internett-virksomheter, unngår å samhandle med kommentarer, er det sannsynligvis ikke trygt å håndtere.

I dag kommer SEO-selskaper i et stort utvalg og nærmer seg prispolitikken på en annen måte. Derfor, i stedet for å umiddelbart vende seg bort fra SEO-lagene, som tilbyr deg billige løsninger, gjør din forskning og se den virkelige balansen mellom pris og kvalitet. Ellers kan du gå glipp av noen fantastiske tilbud!

December 22, 2017