Back to Question Center
0

Vet du hva som knytter opp original optimalisering av SEO og videoinnhold?

1 answers:

Videoinnhold blir nå mer og mer nødvendig, spesielt når det gjelder full stack online markedsføringsstrategi. Blant de sterkeste stedene av informative videoer som er innebygd på hver nettside ser jeg først slike fordeler, som å drive flere kundeemner, bygge mer pålitelig merkenavn med bedre kundekonsentrasjon, og til slutt større inntektsgenererende potensial for alle online-aktiviteter i det hele tatt.

seo and video

Vanligvis er videoinnhold på en eller annen måte forbundet bare med sosiale medier markedsføring på egen hånd. Men det er en stor feil å tro på det. Ja, selvfølgelig, Twitter, Facebook, samt YouTube selv er de gode tingene for å plassere dine iøynefallende salgsfremmende videoer. Alle disse plattformene er brukbevisste og ideelt egnet for å handle slik - noleggio giochi gonfiabili toscana italia. Men her kommer et mer enn kritisk spørsmål - hva om det er strammere sammenhenger mellom SEO og videoinnhold? Som dagens søk optimalisering dekker mye flere aspekter utover innholdet. Faktisk er det fra søkemotors synspunkt å ha et godt optimalisert videoinnhold som å ha et kvalitetsinnhold, men på sin mer personlige måte. Nedenfor kommer en kort vurdering - om SEO og videoinnhold bør komme hånd i hånd for å få enda mer organisk trafikk som regel utvikle seg til kvalifiserte kundeemner? Eller fortsatt ingenting til det? Ok, jeg sjokkerer her. Når det gjelder meg, har det vært en ganske uformell situasjon å ha mine standardarbeid på SEO og videoinnhold tett integrert med hverandre.Jeg skal bevise at jeg har det bra med det. Nedenfor vil jeg vise deg noen overbevisende tips for å ha litt videooptimalisering med maksimal effektivitet for din online virksomhet.

Før vi begynte, la oss forstå et enkelt forslag - nettside optimalisering av SEO og videoinnhold er likt, men likevel ikke identisk. Som det opprinnelige innholdet skrives, er videoer rangert av Google, og vurderer kvalitetsinnhold og antall sterke tilbakekoblinger. La oss observere noen av mine tidligere erfaringer for å gjøre best mulig utnyttelse av deres lignende natur.

Først av alt, la oss fortsette med videotransskripsjoner. Å ha et transkribert videoinnhold på websidene dine, vil være bra for alle: ekte brukere kan ha en rent relevant og engasjerende data for en høyere konvertering, mens søkemotorene mest sannsynlig vil gi deg bedre rangering i SERPene. Å gjøre dette må vi gjøre vårt beste for å hjelpe crawlerne til å "lese" videoinnhold på samme måte som om det bare var et vanlig skriftstykke. Du vil trenge en fullstendig ordtranskripsjon, samt tekst høydepunkter for hver video du skal være vert for. For å gjøre det, foreslår jeg å bruke en verdig opplevelse på dette feltet laget av Moz (bare se deres fantastiske videoer på Whiteboard fredag). Du kan like godt lete etter de beste podcaster som er formet av de andre ledere i bransjen og enkelt funnet på Internett.

semalt media

Til slutt, la oss komme til metadataoptimalisering for videoer. Som jeg allerede sa, er spesielt dette aspektet av generelle SEO- og videooptimaliseringsarbeid svært like. Bare ha videobeskrivelsene dine, samt alle titler:

  • mer overbevisende og innbydende for større klikk gjennom
  • rent relevant og naturlig for innholdet på websiden din
  • ) innebygd med bare riktige nøkkelord som er relevante for din nisje eller målgruppe
  • metabeskrivelser kommer opp til 155 tegn
  • iøynefallende titler under 55 tegn
December 22, 2017