Back to Question Center
0

Hva er de mest avgjørende øyeblikkene til websøkemotoroptimalisering?

1 answers:

Internett er alltid voksende og utviklende sfære. Hver dag laster folk opp tonn med forskjellig kvalitetsinformasjon i søkemotorer. For å forstå hvilket innhold som kan være gunstig for brukere og skille det fra spam, må store søkemotorer som Google forbedre og oppdatere sine algoritmer regelmessig. Ved å gjøre det gir de en mulighet for både nettstedseiere og gjennomsnittlige brukere å dra nytte av kvalitetsdata. Videre gjør regelmessige algoritmeoppdateringer det mulig for søkemotorer å straffe spammere og svarthattets SEO-spesialister. Så, for å være på toppen av SEO-spill, må du være klar over alle nyheter i websøkemotoroptimaliseringsbransjen og foreta hensiktsmessige forbedringer på nettstedet ditt - logos 3d on line. I denne artikkelen vil vi diskutere tre definerende øyeblikk som forandret innholdet i SEO og gjøre SEO-eksperter endre deres metoder for optimalisering av nettsider.

web search engine optimization

Drastiske endringer i websøkemotoroptimalisering

Det er verdt å si at i løpet av det siste tiåret har Google algoritmeoppdateringer drastisk endret reglene for søkemotoren optimalisering. Mens noen nettbaserte selgere falt fallet i deres rangeringer etter Google-oppdateringer, benyttet andre fremsynte nettstedseiere muligheten til å forbedre sine posisjoner på SERP. I dag skal vi snakke om tre kraftigste algoritmeoppdateringer som endrede dagens SEO.

  • Den første Google Florida Update

Den første Google-oppdateringen skjedde i november 2003. Det er kjent som Google Florida oppdatering. Denne oppdateringen var den største endringen i Googles rangeringer i disse tider. Det primære formålet med Florida oppdatering var å treffe svarthatt SEO spesialister som prøvde å manipulere rangeringer. Det var designet for å unngå slike svarthatt SEO-teknikk som søkeordfylling. Begrepet "søkeordstopping" har dukket opp siden de tidlige dagene av søkemotoroptimaliseringsutvikling. Det er en skyggefull teknikk som gjør at webmastere kan manipulere søkerangeringer. Det er en prosess med å sette inn bestemte søkeord eller sett med nøkkelord i innhold. Disse søkeordene hadde som regel ingen relevans for innholdet og designet spesielt for søkebots, men ikke til gjennomsnittlige brukere. Disse setningene kan gjentas gjennom teksten så ofte at det høres unaturlig. Så, for å forbedre brukeropplevelsen med søkemotorsystemet, besluttet Google å straffe nettsteder der nøkkelordet fylles opp. Etter denne innovasjonen mistet mange nettsteder trafikk og led svært. Det tok mye tid og innsats for webområdeeiere å gjenopprette deres webkilder omdømme. Det var imidlertid en god leksjon for de som prøver å bryte med standardrangeringsretningslinjene. Google Panda-oppdatering

Den andre av størrelsen og innflytelsen på den digitale verden var Google Panda-oppdateringen. Det ble introdusert i februar 2011. Hovedformålet med dette filteret var å unngå nettsteder med dårlig kvalitet fra å jobbe seg inn i Googles toppsøkresultater. Ved å gjøre det, vil Google returnere høy kvalitet og relevante nettsteder nær TOPEN av SERP og forbedre brukerens opplevelse under søket. Denne oppdateringen ble rocket opp til 12% av søkeresultatene. De største Internett-plattformene med en konstant trafikkstrøm mistet mer enn 50% av sine besøkende på grunn av at deres SERP-stillinger faller. Denne Google-oppdateringen skadet bare de nettstedene som har lavere kvalitet. For andre domener ble situasjonen ikke endret dramatisk. Google gjorde det klart at høyere kvalitet og maksimalt relevant innhold vil bli belønnet med flere topprangeringer, mens lavere kvalitet, ulæselige tekster vil bli straffet. Panda fokuserte hovedsakelig på nettsteder med tynt innhold. Dette filteret var en god måte for Google å målrette mot innholdsbedrifter akkurat da det ble en stor affære i søkeresultatene med det lave innholdet av unikt innhold som hadde en tendens til å rangere på grunn av ren volum. De største overtredelsene av reglene har ikke blitt gjenopprettet fra dette Google-filteret til denne datoen. I dag utvikler Google Panda som en del av kjernerangeringsalgoritmen. Den tjener som en del av en langsom rullende oppdatering, varig måned per syklus. Som et resultat ble det vanskelig å vite om et nettsted lider av Panda oppdatering eller ikke. Google Penguin-oppdateringen

Google Penguin-algoritmen lansert i april 2012

  • . Det er en webspam-algoritme som er utformet for å straffe dem som ikke følger Googles retningslinjer. Når denne algoritmen trådte i kraft, har Google utstedt følgende erklæring:

    ".denne algoritmen representerer en annen forbedring i vår innsats for å redusere webspam og fremme innhold av høy kvalitet. Selv om vi ikke kan gi bestemte signaler fordi vi ikke vil gi folk en måte å spille på søkeresultatene våre og forverre erfaringen for brukere, skal vårt råd for webmastere fokusere på å lage nettsteder av høy kvalitet som skaper en god brukeropplevelse og bruk hvit hat SEO-metoder (GOOGLE). "

    Det målrettede nettsteder som bruker falske lenkeordninger for å rangere høyt på Google. De nettbutikkene og nettredaktørene som fikk en link juice til sine nettsteder ved hjelp av svarthat SEO teknikker som kobling kjøp eller link oppdrett ble forbudt. Når en Google Penguin-oppdatering ble utgitt, kan nettsteder som har tatt tiltak for å fjerne tilbakekoblinger av ikke-kvalitet, gjenvinne rangeringer. Fra sin side gir Google muligheten til å fjerne dårlige koblinger raskt og gratis. Alt du trenger er å implementere Google Disavow Links-verktøyet. De som ble rammet av Google Penguin oppdatering måtte vente til denne algoritmen kjørte igjen for å få sine rangeringsstillinger tilbake.

    Denne algoritmen påvirker fortsatt nettstedets rangeringer, ettersom kvalitet og relevante lenker er en viktig del av Googles rangeringssystem. Det er derfor det kan koste deg omdømmet til å implementere svart-hatt-web-SEO-teknikk eller ansette unprofessional SEO-team. For tiden gikk pingvinoppdateringen mest etter at de misbrukte koblinger og påvirket 3,1% av spørringene.

December 22, 2017