Back to Question Center
0

Hvordan administrere Web og SEO utvikling på den beste måten?

1 answers:

Når nettsiden din på Internett-kampanjer satser mer på organisk trafikk som lokomotiv, bør du vurdere følgende korte diskusjon. Jeg tror at alle kampanjer for online rangering skal alltid stole på den rette web- og SEO-utviklingen, både nær hånd i hånd. La oss innse det. - Søkemotoroptimalisering handler mer om søkeordforskningen, støttet med en riktig innholdsstrategi for markedsføring - domain almak nedir. Men det er fortsatt for mange tekniske aspekter som ofte kommer bak scenen. Men spesielt de tekniske problemene er å avgjøre alle nettsiderrangering i listen over SERPene. Jeg mener at når du gjør SEO, må du alltid vurdere den riktige prosessen med koding for hver nettside av deg, helt fra begynnelsen.

seo development

Vær velkommen til indeksering

Det første som må gjøres for både nettside og SEO-utvikling, er å sørge for hver del av nettstedet ditt er i det minste tilgjengelig for indeksering, jeg mener ingenting for å blokkere robotsøkene fra å lese "alle" innholdsdataene dine. På denne måten anbefaler jeg at du bruker "Hent" -kommandoen i gjennomsøkingsdelen av Google Search Console for å sjekke det første utseendet til nettstedet ditt, fra søkemotorenes synspunkt. Det er bare ett kjerneforslag her - prøv å beholde alt i HTML-format, unngå å bruke Flash eller Silverlight for websidene dine av kjerneverdig betydning. Hvis alt ser riktig ut, og nettstedet ditt er i det minste indeksert, vil du se et par korte tips for bedre brukeropplevelse, så vel som potensielt høyere rangering som tildeles av søkemotorene.

Har rene nettadresser

Nettadressene dine er de viktigste elementene, både når det gjelder utvikling av web og SEO, og for bedre brukeropplevelse. Lag nettadressene dine så enkelt som mulig å bli forstått av søkerobotene, så vel som les av virkelige brukere. Bli kvitt unødvendige nettadressedata, noe som kan føre til forvirring enten til Google selv eller personer som besøker websidene dine. Fra den ene siden, uten å ha optimalisering for nettadressene dine, blir det mindre sannsynlig at folk klikker, for ikke å si det. Samtidig kan søkemotorene synes å møte visse vanskeligheter når de forstår relevansen for et bestemt søkeord.

website development

Med tanke på en riktig nettside og SEO utvikling, få webadressene dine optimalisert av følgende parametere:

    Nettadressen til nettadressen skal være så kort og informativ som mulig. Jeg anbefaler at du legger inn nettadressene dine med bare riktige og relevante søkeord eller setninger, slik at de passer perfekt til nettstedet ditt.
  • Aldri ha nettadressene dine overstuffed med søkeordene, hold banen for indeksering så tydelig som mulig. Gjør det så, husk å utelukke stoppordene til enhver pris (for eksempel de vanligste: "," "av", "på", "a" osv.)
  • Bruk alltid bindestreker til å skille ordsekvensen i nettadressene dine. Glem underskrifter, da søkemotorene nesten ikke gjenkjenner dem. Det gir naturligvis noen skarpe potensielle vanskeligheter for kryptering og indeksering.
  • Opprettholde riktig nøkkelordordre ved å sette søkeordene dine av kjerne viktigere nærmere begynnelsen av hver webadresse. Husk at i henhold til deres logikk, setter søkemotorbotsene større vekt på de som ville være startbildeord.

Forresten, det ville være en annen grunn for deg å holde nettadressene dine så korte som mulig, jeg. e. , opprettholde og øke totalvekten til søkeordene dine i nettadresser. Samtidig skal du omforme nettadressene dine naturlig, som om de var bare deler av innholdet ditt. Hvis du gjør det, vil du få redusert eventuelle problemer med spam eller lav kvalitet til minimum.

December 22, 2017