Back to Question Center
0

Hvordan lagrer jeg fremgang i SEO hvis endringsdomene?

1 answers:

En velformulert beslutning om å endre et domenenavn er en stor, sikkert. Men vurderer vanlige pressevilkår pådratt med budsjettproblemer som kommer opp på vei til fullføringsgjenoppretting, mange av oss kan føle seg frustrert.

seo change domain

Blant de mest realistiske resultatene som skjer for SEO etter endringsdomene, er et midlertidig tap av organisk trafikk - rouleaux rx200 by wismec 200w review. Slike skader er vanligvis skalert til 5-20% og forventes for trafikken på webområdet, i hvert fall gjennom den opprinnelige perioden opptil 3-4 uker som vanligvis behøves av Google som gjennomsøker bots for å studere de nye nettadressene, omadressene eller andre off-side oppdateringer. Først av alt, føl deg rolig, da denne tidsrammen må være nok til å kompensere dine tap. På den måten anbefaler jeg at du søker om en PPC-kampanje som er målrettet mot firmanavnet ditt, samt de viktigste ikke-merkede produktene som er relevante for søk.

Vanligvis vil løveandelen av webmastere og webutviklere begynne å ta imot etter behandlingsarbeid, og starte gjenoppretting når deres SEO- og endringsdomener har blitt lansert. Men du kan også ta et skritt lenger unna. Jeg mener at du kan gå for at noen foreløpige arbeider gjør sitt beste for å hjelpe Google selv, så vel som resten av søkemotorene, få en bedre forståelse av hva som skal skje og reagere tilstrekkelig. Så, du kan holde fremskrittet i SEO-snu endringsdomene og alt rotet rundt det til en sømløs prosedyre. Jeg foreslår at du føler deg som en sjef, bare ved å følge disse proaktive trinnene:

  • Ombygning av koblingene dine basert på de andre nettstedene med høy domene, er en glimrende ide. Mens du er opptatt med å oppdatere og gjenoppbygge dine nåværende tilbakekoblinger på Internett, kan du gjerne tolke nødvendigheten av å endre domenet som noen flotte nye muligheter. Jeg mener at du enkelt kan bulti flere friske tilbakekoblinger gjennom ukene som følger domeneskiftet. Når du gjør det, sender du enda mer riktige og nyttige signaler til Google. Og det vil jo bli tildelt med høyere rangering i SERPene.

change domain

  • Ikke glem å komme tilbake for de gamle tilbakekoblingene omarbeidet med de nye nettadressene. Kjerneidéen her er å få tilbake ditt komplett sett med tilbakekoblinger av kvalitet, samtidig som du reduserer omadresseringstellingen på domenet samtidig. Å gå, krype på Internett ved hjelp av et spesielt verktøy (jeg pleide å stole på ahrefs), finn backlinks med den sterkeste autoriteten. Når de er plassert, sørg for å utføre en oppsøkelsesinnsats ved hjelp av e-post for å be om en oppdatering for dem alle.
  • Ikke glem å reklamere for ditt nye domenenavn via sosiale medier. På den måten, begynn med å oppdatere webadressen til nettstedet ditt og navnet på firmaet (hvis aktuelt) på de mest populære og beslektede rammer. Det vil også være en veldig god ide å kunngjøre en domeneskifte for en hendelse på noen av dine sosiale mediekanaler. Det vil hjelpe deg med å holde publikum informert om at bare domenet ditt kommer til å endres, men de høye verdiene til produktene eller tjenestene dine vil være likevel uansett.
December 22, 2017