Back to Question Center
0

Hva å forvente fra SEO-firmaet jeg vil leie?

1 answers:

Noen ganger kan hver smart online-entreprenør bare føle seg lei av den beskjedne fremgangen, og møte behovet for en enorm forbedring i nettbasert synlighet for å engasjere flere potensielle kunder. Ja, å kjøre søkemotoroptimaliseringsstrategien på en selvdrevet måte kan bli den beste løsningen for å sette det kommersielle prosjektet på rett spor. Tross alt har alle bedriftseiere allerede mye å gjøre, og mange ting å være bekymret for. Så, å gå ut for å finne en entreprenør virker ganske god idé - vu tv online india.

the seo company

Men hva å forvente fra SEO-firmaet, har vi allerede besluttet å ansette, for eksempel med en overbevisende portefølje? La oss innse det - alle av dem, kanskje som alle andre tjenesteleverandører, vil forsikre deg om deres forpliktelse til suksess for bedriften din, fortelle deg om sitt anerkjente navn, avansert kompetanse og dyp forståelse av alle, selv de mest krevende aspektene av søkemotoren Optimalisering som teknisk optimalisering selv, online markedsføring, webutvikling, responsiv design, innholdsstrategi, sosiale medier og så videre. Men hva kan vi forvente fra SEO-firmaet, som bare lovte å gjøre alt det bra, foruten til en ganske rimelig pris?

Her er noen forslag om hva vi alltid kan forvente fra SEO-firmaet etter å ha forpliktet oss til å ansette. Så, tenk på følgende for å få en avtale og gå ned til virksomheten.

Innledende møte

Når du har valgt SEO-firmaet til å jobbe med prosjektet ditt, skal du ha et åpningsmøte. Det kan enten være et privat møte i en konferanserom, en samtale via telefon eller en kort diskusjon via video. Uansett er det noen kritiske spørsmål som bør besvares før du endelig skriver en kontrakt. Og det ville være bedre å lage en spørreskjema på forhånd. Jeg anbefaler å starte med følgende punktpunkter:.

  • Be om mer spesifikke referanser eller casestudier for å sjekke og tenke over litt senere. Jeg mener at den erfarne og verdige søkeoptimaliseringsleverandøren alltid må være klar til å vise deg noen av sine spesielt unike tilnærminger eller individuelle handlinger til en bestemt vellykket SEO-strategi.
  • Be om et tidsrammeoverslag for din bedrift for å føle de første tegnene på den faktiske fremgangen. Merk, du må være veldig forsiktig og til og med mistenkelig her. SEO-firmaet bør gi deg en rimelig formet tidsramme, i henhold til tidligere resultater. Det bør aldri love deg noen fremgang i dager eller uker.
  • Gjør alt klart igjen, ikke nøl med å gjenta spørsmålene dine om hvor lenge deres kjernegruppe av eksperter har jobbet i bransjen. Også, spør om det var noen tidligere erfaring i emnet eller i det minste en relevant markedsnisje.
  • Bli kjent med om SEO-firmaet er fokusert på bestemte komponenter i Search Engine Optimization, eller kan jobbe med digital markedsføring på en bred måte. Når du gjør det, spør hvor mange markedsføringseksperter som skal jobbe med prosjektet ditt.

SEO Audit

Sørg for å komme til innledende møte med en liste over slike uttalelser for vurdering og gjøre alt helt klart. Ta gjerne avklaring på alle generaliteter, samt de viktigste argumentene du tidligere har gitt deg av salgshandlerne. Bare sammenlign dem med de faktiske som bare uttalt av SEO-selskapets representanter. Faktisk kan noe ofte mismatche her, så du vil bedre ha en dobbeltsjekk for å føle deg trygg.

Når samtalen med representantene kommer til en slutt, bør du ikke føle selv den letteste luften av frustrasjon, særlig på kjernefagene som faktureringssykluser, tidsfordeling og dagens generelle strategi for søket optimalisering.

Initial SEO Audit

Den første tingen som skal gjøres av SEO-firmaet, driver den første revisjonen for nettstedet ditt. Vanligvis kan prosessen sammenlignes med en diagnostisering av nettstedets SEO helsemessige forhold som er tatt i det hele tatt.

Bortsett fra kvaliteten på kompetansen og erfaringsnivået for byrået, vil omdreiningssyklusen for SEO-revisjonen bli bestemt av nettstedet ditt kompleksitet, og i tillegg til størrelsen og mengden av websidene dine. Med tanke på den første revisjonen, bør du forvente SEO-firmaet for følgende:

  • Du vil bli bedt om å gi tilgang til Google Analytics-kontoen din. Ved hjelp av ulike profesjonelle verktøy og presise rammer, vil eksperter ha begrenset tilgang til dashbord og nettsider.
  • SEO-firmaet vil sannsynligvis be om kontaktinformasjonen til en person fra teamet ditt, hvem vil være ansvarlig for at SEO skal administrere kontoen din direkte. Merk, jo mer interaktive er denne samtalen, jo bedre. Jeg mener at du bedre vil være enig i å ha konferansesamtaler for noen kjernedrifter, i stedet for bare å dele på skjermen for forslag.

seo company

Regelmessig samtale

SEO-selskapet bør aldri gi deg noe som "å gjøre listen" pålitelig og pålitelig søkoptimaliseringsleverandør betyr bare vanlig kommunikasjon, innsjekk og videre diskusjon om de viktigste funnene. Å gjøre det, vil du alltid vite hvor godt det går, fordi det gjensidig samarbeidet ditt fremdeles må være gjennomsiktig og klart.

Du bør forvente at SEO-firmaet vil gi deg en personlig kontoadministrator for å holde deg oppdatert på alle feil eller mistenkelige hendelser når du skjer gjennom hele kontraktperioden. På den måten kan teamet jobbe med feilsøking og fikse eventuelle felles problemer.

Du vet at du har gjort det riktige valget med kort varsel. Daglige ledere bør være villige og klare til å gi deg en klar diskusjon om eventuelle strategier og ordninger som allerede er involvert, eller bare vurdert for din nettsøkesøkoptimalisering. På den måten vil du føle den pågående diskusjonen og støtte fullt ut forpliktet til forretningsevnen din. Tross alt er det eneste som gjenstår for deg å huske. En global oppgave for SEO-firmaet er å ta en massiv vekt av SEO vekk fra skuldrene dine, slik at du kan være fri til å plugge inn i noen kritiske forretnings problemer, som alltid er venter på en nøyaktig oppmerksomhet fra eieren.

December 22, 2017