Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg dominere lokale søkemotorer med Google?

1 answers:

Husker de gode gamle dagene, da det var nesten alle lokale virksomheter på toppen av Googles lokale søkemotorresultatsider (SERP) som pleide å være et stykke kake? Ja, seriøst, vi kunne klatre opp uten de stadig mer sofistikerte og komplekse strategiene vi for øyeblikket er nødt til å håndtere. De fleste av alle nettbaserte bedriftseiere kan dominere deres lokale søkeposisjoner i Googles liste over resultater bare etter et par raske og enkle trinn. Alt de trengte for å holde seg på lokal søking SEO var en utrolig enkel prosess. Når du hadde en godt bygget nettside struktur, fikk sidene dine oppført i Googles katalog, så vel som i et par andre sitatoppføringer - det siste skrittet for å oppfylle din perfekte lokale søkekampanjekampanje, hevdet at siden din var kjent som Google My Business - speedtests ru. På den måten kan alle sprekke med en høyere rangering på noen individuelle forespørsler som svarer på Googles lokale resultater for lokale søkeordspørsmål, for eksempel noe som "belegningsentreprenør i Texas. "

local search seo

I dag er det fortsatt ganske skuffende for meg at en slik bred og lettgående lokal søkesøk er ikke lenger en vanlig praksis. La oss innse det - nå har vi å gjøre med et sikkert mer utfordrende og stadig skiftende lokalt søkemiljø. Så hva kan vi gjøre? Ikke noe annet enn å prøve å tilpasse seg denne nye virkeligheten, som nå trenger alle aspekter av søkemotoroptimaliseringen, foruten den allerede nevnte sfæren av lokal søking SEO. Så, la oss prøve å tilpasse seg de nye spillreglene og gjøre vårt beste for å vinne løpet. Først og fremst foreslår jeg å se gjennom hvilke forhold som er blitt justert mest og trenger vår nøyaktige oppmerksomhet før noe annet.

Ekstra stram lokal konkurranse

Ikke nødvendig å si hvor raskt det beveger seg mot en ekte kamp over hvert lokalt marked. Og den nåværende situasjonen bør ikke være overraskende uansett, da løveandelen av nettbaserte gründere realiserer betydningen av lokalt søkesøk for å fullføre det grunnleggende og fortsette å operere på landskala eller til og med internasjonal suksess på tvers av landegrensene.

Google Min bedrift gjør noe, som alltid

For å opprettholde sin opprinnelige potens har Google My Business nylig blitt gitt enda sterkere vekt. Opprinnelige oppføringer av søkegiganten fikk ikke bare mer rangering, men er nå i tett samarbeid med resten av oppføringene og sitater som ble mer omfattende og informative. Nå vil de at du skal jobbe mer vedvarende for å overvåke omhyggelig alle tverr av de oppførte dataene dine, som skal være så enhetlige som mulig, så vel som rent samsvarer med hverandre.

local seo

Ikke glem å ha flere online anmeldelser

Moderne lokalt søk SEO deltar en stadig større betydning for kvalitetssettet av online vurderinger. Ikke bare fordi dine gode online-anmeldelser viser et veldig aktivt potensial for å kjøre nettstedet ditt på toppen av de lokale søkemotorene, men fordi bare ett kaldt antall - positive vurderinger er beregnet å levere opptil 22% økning til klikkfrekvensen. Tross alt er elektroniske anmeldelser fortsatt et kraftig verktøy for å engasjere flere nye potensielle kunder for bedriften din, og kan fortsatt fungere godt for å utvikle dine nåværende tilhengere om gangen. Derfor er kvalitets online vurderinger nå enda mer unike, så du bør aldri få dem til å bli forsømt.

December 22, 2017