Back to Question Center
0

Hva kan du fortelle meg om en SEO for et eiendomsforvaltningsselskap?

1 answers:

I disse dager er SEO avgjørende for alle typer online-virksomheter, og et eiendomsforvaltning-byrå er ikke et unntak. Hvis du vil utvide eiendomsforvaltningsselskapet ditt, anbefales det sterkt at du inkluderer SEO i din digitale markedsføringsstrategi.

På Semalt jobber vi alltid med bedre webmarkedsføringsideer for eiendomsforvaltning. I dag skal vi dele de mest effektive teknikkene for å øke SEO. Disse anbefalingene vil hjelpe deg med å konvertere dine besøkende på nettstedet til sterke kundeemner.

seo management company

Vær oppmerksom på dine menyelementer

Det første vi ønsker å snakke om, er ditt forsides layout eller med andre ord dine menyelementer - reputable replica watch dealers. Husk at de må være rene, klare og konsise. Den beste måten å organisere layout på forsiden på er å dele den i fire hovedmenyelementer. Semalt spesialister foreslår at du legger følgende på den forside:

  • Eiere;
  • Leietakere;
  • Referanser til eiendomsmeglere;
  • Eiendomsforvaltningstjenester.

Det primære målet her er å øke trafikken din ved å redusere sprettfrekvensen og øke tiden brukt på nettstedet ditt. Du bør forstå at det er dusinvis av mennesker som besøker nettstedet ditt hver dag. Alle ønsker at det skal være attraktivt og enkelt å navigere. Derfor er det viktig å gi brukerne enkle veibeskrivelser. Husk at hvis du kanaliserer hver bruker til det nødvendige området på nettstedet, er det en høyere sannsynlighet for at de vil bruke mer tid der enn å forlate ressursen din.

Hvis du vil inkludere andre menyelementer, for eksempel media relasjoner, er det greit. Det eneste du må huske: Prøv å holde disse elementene på andre undermenyer på nettstedet ditt. Som nevnt ovenfor, må forsiden din være så ren og enkel å navigere som mulig.

URL Structure Matters

Utvikling av en strategisk nettadressestruktur for alle nettsidene er alltid en god beslutning. Nettadressene dine bør være kortfattede og beskrivende. Husk at når nettadressene dine gir mening og gjenspeiler bedriftens verdi, kan søkemotorer finne deg raskere og du får en enkel SEO boost.

Fokus på destinasjonssiden din

Det er verdt å nevne at de fleste forretningsmulighetene dine flyter direkte fra denne siden. Derfor må du gjøre det flott. SEO-eksperter definerer tre elementer du bør ha på denne siden for å gjøre eiendomsfirmaet ditt skiller seg ut fra mengden. Her er de:

Optimaliserte titler

Selv om dette kan virke åpenbart, vil du bli overrasket over hvor mange destinasjonssider som ikke har noen titler. La oss anta at du er et eiendomsforvaltningsselskap i Florida, så SEO-optimalisert tittel for destinasjonssiden din bør være noe som Florida Property Management Agency.

seo company

Synlig telefonnummer

Dine potensielle kunder må være i stand til å nå deg raskt, så sørg for at telefonnummeret er synlig. Ikke skjul det, legg det rett under tittelen din, slik at folk vil kunne komme i kontakt med deg om noen sekunder.

Tilpasset kontaktskjema

Det er viktig å gi brukerne en annen måte unntatt telefon de kan koble til deg. Vurder kontaktskjema med 4-5 felt. Be besøkende om grunnleggende informasjon, så det er enkelt for dem å gi informasjonen.

Du kan begynne å forbedre nettstedet for eiendomsforvaltningsselskapet ditt nå med disse tre SEO-tipsene. Når du er ferdig med dem, kan du gå videre ved å legge til anbefalinger og introdusere byrået ditt på forklarende video.

December 22, 2017