Back to Question Center
0

Google AdWords vs. SEO: Hva er bedre?

1 answers:

Svaret avhenger mye av arten av virksomheten din. Før du analyserer hvilken markedsføringskanal som er bedre for å kjøre verdi og trafikk for en virksomhet - SEO eller Google AdWords, la oss først definere følgende vilkår. Dette vil hjelpe deg med å få en bedre forståelse av hvilken tilnærming som ville fungere best for markedsføringen din.

google adwords vs seo

Hva er forskjellen mellom Google AdWords og SEO?

  • Søkemotoroptimalisering er en metode for strategier og taktikker som brukes til å øke antall besøkende til et nettsted - 7 day trip to peru. SEO bruker teknikker som er ment å tilpasse Google algoritmen slik at en persons ressurs vil ha en høy rangering på søkemotoren. Disse metodene inkluderer bruk av verdifulle søkeord, kobling av innhold til pålitelige nettsteder eller andre relaterte nettsteder, samt bruk av relevante metabeskrivelser.
  • Google AdWords bruker i sin tur betalt annonsering. På denne måten må webområdeeiere betale en søkemotor (uansett om det er Google, Yahoo eller Bing) for å plassere sin ressurs øverst i Googles søkeresultater. Det bør også bemerkes at nettstedseieren må betale hver gang en bruker klikker på annonsen sin.

La oss sammenligne Google AdWords og SEO

Pris

Vi ​​starter med prissammenligning. Det gode med SEO er at det kan være gratis siden det ikke er behov for å betale for de fleste programmer som hjelper deg med SEO-teknikker. Det eneste du trenger å gjøre er å vite hvilke SEO-metodikker som fungerer best for ressursen din og bruke dem.

Så snart bedriften din utvikler, må du kanskje velge profesjonelle SEO-tjenester, for eksempel Semalt, for ytterligere å øke websidene dine slik at du kan holde deg i et spill og slå konkurransen. Bedrifter som spesialiserer seg på SEO-området og har innblikk i å ha jobbet i samme område i mange år, kan gi bedriften din den oppmerksomheten og innsatsen den trenger.

Google AdWords har en betalingsform for betaling per klikk. Med denne ordningen vil den ha et bestemt budsjett som han vil betale hver gang en bruker klikker på annonsen. Dermed kan jo flere brukere du får, desto mer må du betale. Selv om det kan virke litt dyrt for deg først, er det ikke om du sammenligner det med å skrive ut og magasinannonser.

Antall seere og ledere

Når du ser på avkastningen på investeringen, må du se på det mulige antall kundeemner Google AdWords og SEO kan gi. Begge metodene kan gi et bemerkelsesverdig antall seere. AdWords-fordel, i dette tilfellet er at det kan få flere potensielle kunder på kort tid. Men hvis vi holder fast på lang sikt vil du se at folk vil flocke mer mot organiske søkeresultater. Den enkle forklaringen på faktum er at organisk søk ​​er det brukerne leter etter. For å oppsummere vil AdWords gi deg ledere eller seere med en gang, men det er ikke like bærekraftig som SEO som kan gi deg flere seere over en akkumulert periode.

adwords vs seo

Hastighet

For fart var AdWords et bedre valg. For SEO vil det ta litt tid for brukerne å se nettstedet ditt gjennom organiske søkeresultater. For AdWords kan du imidlertid få ledere nesten med en gang fordi Google AdWords kan målrette mot den valgte demografiske. SEO målretter ikke mot demografi. Hva SEO kan gjøre er å sørge for at nettstedet ditt er relevant og ønsket målgruppe vil finne den.

Hva skal jeg velge: Google AdWords eller SEO?

Nå som du vet fordelene ved hver markedsføringskanal, vil det være lettere for deg å bestemme hvilken som er bedre for bedriften din. Hvis du streber etter å generere potensielle kunder raskt, vil AdWords være det perfekte valget for deg. Men hvis du vil at bedriften din skal ha jevn vekst, må du investere i å bruke SEO-teknikker. Merk at å ha begge markedsføringskanaler kan vise seg å være gunstig så lenge du angir nøkkelindikatorene dine, og fortsett å måle suksessen til hver markedsføringskanal.

December 22, 2017