Back to Question Center
0

Hva er de vanligste søkemotoroptimaliseringsstrategiene?

1 answers:

Vurderer SEO som et omfattende sett med teknikker med det endelige målet å få nettstedet ditt høyere rangering i listen over SERPene, er det tre grunnleggende søkemotoroptimaliseringsstrategier. De brukes av løveandelen av bedrifter med forskjellig kapasitet, enten av selskapene med bare mindre skala som er ivrige etter å starte driften deres helt fra begynnelsen, eller de som allerede har oppnådd noen overbevisende resultater i tradisjonell murstein og mørtelvirksomhet, og føler nødvendigheten å gå videre og flytte på nettet.

search engine optimization strategies

Enten du skal prøve deg selv i DIY SEO, eller allerede har kommet til en velformulert beslutning om å bli assistert av det erfarne gamle teamet av bransjeeksperter, uansett, Du bør være oppmerksom på følgende tre grunnleggende søkemotorstrategier - hosting christmas dinner. Bare hold dem i tankene før du begynner med nettstedet optimalisering.

Det er lett å være bra

La oss starte med White Hat SEO, som den mest anerkjente og brukte teknikken, bort fra resten av søkemotoroptimaliseringsstrategiene. Søk etter en hvit hat SEO betyr at du har optimaliseringsarbeid for å heve nettstedets søkerangeringer, strengt etter retningslinjene og anbefalingene fra Google selv. White Hat SEO satser på rettferdige og bruddfrie handlingsplaner, for eksempel å utvikle kvalitetsinnhold, gjøre riktig (ikke betalt!) Linkbygging, jobber med HTML optimalisering. Ja, det vil være vanskelig å gjøre. Selv om du velger den riktige veien til White Hat SEO, betyr du at du er trygg og stoler på noen ganger beskjeden og bare gradvis, men fortsatt stabil og langvarig rangeringsfremgang.

Skiftende til den mørke siden

Som de skadelige antipodene til White Hat SEO taktikk, er Black Hat søkeoptimaliseringsstrategier mer resultatorienterte enn rent anstendig spillere. Black Hat SEO bruker ulike tekniske ordninger for å utnytte noen virkelige svake punkter i Googles søkealgoritmer. Det primære målet er imidlertid fortsatt det samme - å få høyere rangeringer for nettsidene. Stepping på den mørke siden kan tilby deg en uforutsigbar, og noen ganger enda farlig, men rask men likevel kortsiktig gevinst i rangering. Dette gjør Black Hat SEO vanligvis for å misbruke med link spam, skjult eller klemt tekstinnhold, søkeordfylling og mange andre brudd.

Det er en såkalt Gray Hat SEO, som bare kombinerer de beste funnene fra de to viktigste søkemotoroptimaliseringsstrategiene vi har nettopp sett gjennom. Faktisk betyr en vis Gray Hat SEO at du bruker den mest effektive juridiske taktikken når det er mulig, og brenner dem med noen lovende brudd, men likevel ikke utnyttes av massene. På den måten kan man få en ganske rimelig fremgang uten å betale for mye risiko for å bli fanget for brudd og straffet av Google.

Selvfølgelig bør valg mellom disse kontrasterende søkemotoroptimaliseringsstrategiene være det personlige valget til den enkelte. Det er opp til deg å bestemme på hvilken måte du skal handle. Bare husk en liten ting - å utnytte svake flekker av søkealgoritmene kan virke ganske attraktivt for dem som bare søker rask rangering. Men Google holder fortsatt øye med Internett. Så, når du spiller et feilspill, husk at det kan straffes når som helst, med utgangspunkt i lysrangeringspålegg og opptil tilbaketrekning av hele domenemyndigheten.

December 22, 2017