Back to Question Center
0

Hva har endret seg i Healthcare Business SEO Services?

1 answers:

tiden flyr raskt. Det er ingen overraskelse at helsevesenet har endret seg mye de siste årene. I dagens artikkel vil jeg fortelle om de viktigste endringene som har berørt virksomhetenes SEO-tjenester de siste par årene, slik at det ville være lettere for medisinske leverandører å bestemme på hvilken måte de skal oppdatere sine nettsteder - fun travel gadgets. Så, nærmere punktet.

business seo services

Langformet innhold er en nøkkel

I 2017 blir antallet pasienter på nettet for å søke etter et mangfoldig utvalg av helsemessige emner fortsetter å vokse. Folkets søk blir lengre og mer detaljerte. Som et resultat blir Google bedre til å identifisere brukerens hensikt og returnere mer relevante resultater.

Med hensyn til observasjonene nevnt ovenfor, kan vi gjøre følgende konklusjoner: søkemotorer foretrekker nettsteder med langformet, originalt innhold som resonanseres med sin tiltenkte målgruppe. Fordi dagens søkemotorer raskt kan bestemme kvaliteten på innholdet ditt, anbefales det sterkt at du fokuserer på å generere informative og lesbare tekster.

Når det gjelder sykehus og medisinsk praksis, må de fokusere mer på hensikten enn bestemte søkeord når de bygger sin SEO-kampanje. Undersøkelsen, nettstedoptimalisering og innholdsjustering er tre ting helsepersonell bør vurdere som de dype dypere inn i verden av SEO.

Viktigheten av mobiloptimalisering og naturlig linkbygging

I 2012 lanserte Google en viktig oppdatering. Det handlet om rangering nettsteder høyere hvis de bruker naturlig kobling taktikk. I enkle ord, når forretningstjenester tiltrekker seg gode SEO-lenker og bygger nettverket deres både naturlig og ærlig, får de økt Google-autoritet og rangere høyere i SERP. Legg merke til at innholdet også må være av høy kvalitet og relevant for brukersøk. Husk: Google vil vite om noen har kopiert tekst fra et annet nettsted.
Tre år senere endret Google sin rangeringsalgoritme enda mer - søkemotoren begynte å gi preferanse til mobiloptimerte websider. Dette tvunget medisinsk praksis for å optimalisere sine ressurser og landingssider for mobile enheter for å opprettholde sin rangering.

business seo

Wrapping Up

Som du kan se, bør det første helsepersonellene forstå hvorfor besøkende kommer til deres nettside. Det andre trinnet handler om å optimalisere områder som krever oppdatering - dette kan øke nettstedet ditt. Når du forstår svarene dine pasienter leter etter, gi dem en relevant historie, noe som indikerer hvilken taktikk som fungerer best i deres tilfelle best. Det er også en god ide å søke på nettsidens analysedata for bedre synlighet.

Som du kan se, handler seoens fremtid om kontekst. Din SEO-strategi bør dreie seg om å bestemme dine pasients prioriterte behov. Fokus på å skape verdifullt og engasjerende innhold - før eller senere vil søkemotorene belønne deg med en høy søke rangering. Det er alt for nå. Hvis du har noen spørsmål eller ønsker å dele dine SEO-ideer om å forbedre forretningstjenester, ikke vær sjenert å kontakte vårt Semalt-team. Vi elsker å høre fra våre lesere.

December 22, 2017