Back to Question Center
0

Er organisk søkoptimalisering fortsatt relevant?

1 answers:

Hvis du har jobbet med Google Analytics, vet du sikkert at det er fire hovedkildekilder - organisk (søk), henvisning, sosialt og betalt. Du kan få trafikk fra sosiale medier og betalt annonsering, men rangeringene dine vil ikke være høye som den viktigste faktoren for nettsidens relevans, og SEO-vennlighet er en høy strøm av organisk trafikk.

organic search optimization

I dag lever vi i en foranderlig og diversifiserende verden hvor folk finner mange alternativer til organisk søkoptimalisering. Vi bruker annonsering per klikk, lager identiteter på tvers av sosiale plattformer og markedsfører våre produkter og tjenester gjennom sosiale medier. Nettstedseiere er ikke mer levende og dør av deres nettsteds plassering i Google, glemmer den organiske noteringsbetydningen for deres rangeringer - customized vps hosting. Imidlertid spiller organisk trafikk fortsatt den viktigste rollen for rangering forbedring. Ifølge de statistiske dataene øker organiske søkemotorer andre trafikkgeneratorer, og kjører omtrent 51% av alle potensielle kunder til både B2B og B2C-bedrifter.

Trenger du fortsatt økologisk søkeoptimalisering?

Gjennomføring av organisk søkeoptimalisering er det eneste alternativet for å tiltrekke seg kvalitetssøkrafikk. Organisk er bare det beste for å levere relevant trafikk. Den eneste kanalen som kan gi deg nesten det samme positive resultatet, er betalt søkannonser. Betalt søk utgjorde imidlertid bare 10% av total trafikk totalt. De fleste SEOguruer anbefaler å investere i både økologisk og betalt søketrafikk for å få større avkastning på investeringen. For eksempel i teknologi- og medisinindustrien utgjør en slik blandet tilnærming mer enn to tredjedeler av den totale inntekten.

Det er en moderne tendens til å tiltrekke seg trafikk gjennom sosiale medier. Du kan få så mye som 40 til 60 prosent av trafikken din fra Facebook og Instagram, men ikke observere noen forbedringer på nettstedet. Denne situasjonen kan forklares med et lite tegn på denne typen trafikk til søkemotorer. Sosial trafikk kan være ekstra trafikkilde, men ikke den ledende. Videre, når du implementerer sosiale medier for å få trafikk på stedet, er du til nåde for de sosiale plattformene. Det betyr at du må betale hver gang en sosial media-plattform bestemmer seg for å endre reglene for bedriftskonto. Du kan si at samme situasjon kan skje med Googles organiske søkeoptimalisering. Jeg kan si at det avhenger. Selvfølgelig kan rangeringer dine også falle på grunn av en algoritmeendring. Men i tilfelle organisk søkoptimalisering er det ikke sannsynlig at det skjer med deg, og selv om det gjør det, vil du få posisjonene dine tilbake innen kort tid.

organic seo

Økologisk SEO tips

Pass på at du har relevante og nøyaktige nettadresser. Optimaliser nettadressene dine, inkludert et av de mest trafikkøkende søkeordene i strukturen.

Du må ha en sunn søkebalanse i hele innholdet på nettstedet ditt. Ikke bruk for mange søkeord på en side. Gjennomsnittlig beløp er tre søkeord per side. Sørg for at du inkluderer relevante søkeord i titler, kapitalsetninger og nær toppen av avsnittet.

Bruk call to action teknikker for å tiltrekke flere brukere fra søk. Sørg for at nettstedet ditt ber deg om å utføre noen handlinger. For eksempel, "Kjøp nå", "Bestill i ett klikk" eller "Få et gratis tilbud i dag. "CTA er en organisk måte å markedsføre som tar kundene dine ett klikk dypere inn i nettstedet ditt.

December 22, 2017