Back to Question Center
0

Hvilke typer negativ SEO er der ute?

1 answers:

Før vi begynner å grunne på hvordan negativ SEO fungerer, la oss definere hva negativt SEO nøyaktig er.

negative seo

Nature of Negative SEO

Enkelt sagt, negativ SEO er et sett med snøaktige aktiviteter som tar sikte på å senke rangeringene i søkeresultatene. Dette ondsinnede forsøket tatt mot nettstedet ditt er vanligvis off-side, noe som betyr unaturlig koblingsbygning til nettstedet ditt, eller ombedring av nettstedets innhold.

Selv om negativ SEO ikke er den vanligste årsaken til plutselige rangeringsdråper, er det bedre for deg å vite hvordan du skal definere om noen er skadet dine rangeringer med vilje.

Negativ Off-side SEO

Negativ off-side SEO refererer til SEO som målretter mot nettstedet ditt uten å forstyrre det internt - meilleur logiciel de gestion de projet gratuit. Her er en liste over de vanligste figurene negative off-page SEO tar:

Link Farms

Det er en liten sjanse for at et par spammy lenker vil skade din nettstedets rangeringer. Men når det kommer til å knytte gårder, er sannsynligheten for angrep høyt økt.

Som regel bruker de fleste av disse hacker-linkene samme ankertekst. Disse matchende ankre kan være relatert til nettstedet under angrep eller inkludere et målrettingsord for å få ressursens lenkeprofil til å se ut som eieren manipulerer den.

For å forhindre et slikt angrep, må du regelmessig sjekke lenkeprofilveksten din.

SEO SpyGlass verktøyet kan hjelpe deg med det siden det gir deg fremdriftsgrafer for begge:

  • Antall henvisende domener;
  • Antall koblinger i profilen din.

En uvanlig topp i begge disse tilfellene er grunn nok til å se på linkene du nylig kjøpte.

Innholdsskraping

En annen måte at konkurrenter kan ødelegge rangeringene dine, er ved å skanne og kopiere innholdet ditt på andre nettsteder. Dette fungerer som følger: Når søkemotoren finner identisk innhold på flere nettsteder, velger den bare én versjon for å rangere. Selv om søkemotorer raskt identifiserer den opprinnelige versjonen, er det alltid rom for unntak.

Hvis du vil være sikker på at innholdet ditt ikke dupliseres av andre nettsteder, må du sjekke det med jevne mellomrom med Copyscape-verktøyet som perfekt bestemmer forekomster av innholdspliktering. I tilfelle du finner skrapede kopier av innholdet ditt, kontakt webmaster og be ham om å fjerne brikken.

Negativ på side SEO

Negative på side SEO-angrep innebærer hacking på nettstedet ditt og forandrer ting rundt. Det er mye vanskeligere å implementere enn off-side SEO-angrep. De viktigste SEO-truslene som et hackerangrep kan utgjøre inkluderer:

Innholdsendring

Følgende taktikk er vanskelig å se. Vanligvis tilføyer hacker spammy innhold til et nettsted. Siden disse koblingene ofte er skjult, vil du ikke se dem med mindre du undersøker koden.

Et mer mulig negativt SEO-scenario er når angriperen endrer sidene dine, omdirigerer dem til sine nettsider. Enkelte nettstedseiere bruker denne metoden til å øke sidens egen side for sin side eller omdirigere brukere til deres nettsted når de prøver å få tilgang til din. Hvis søkemotorer finner ut om omadresseringen før du gjør det, vil de sannsynligvis straffe ressursen din for omdirigering til en skadelig nettside. Vanlig revisjon av nettstedet med en løsning som WebSite Auditor er det beste alternativet for å få øye på disse angrepene.

black hat seo

Å få nettstedet De-indeksert

Du kan bli overrasket, men lite endring i en slik fil som roboter. txt kan ødelegge hele SEO markedsføringsstrategi. En Disallow-regel er alt som trengs for å fortelle søkemotoren å ignorere ressursen din helt. Trist men sant.

Heldigvis er det noe du kan gjøre for å forhindre en slik praksis. Regelmessige rangeringskontroller vil hjelpe deg å bli den første som vet hvis ressursen skal de-indekseres. Rank Tracker er et flott verktøy du kan søke om å planlegge automatiske sjekker. Øyeblikket ditt nettsted plutselig faller fra Googles resultater, vil du se et Dropped note i forskjellen kolonnen. Så enkelt som det.

December 22, 2017