Back to Question Center
0

Hvor viktig er felles relasjoner mellom domenenavn og SEO?

1 answers:

Ifølge Googles tre hovedrangeringsfaktorer er et nettsteds brukervennlighet, innholdskvalitet og tilbakekoblingsportefølje de mest innflytende tingene for å avgjøre om det vil bli rangert på toppen av SERPene, eller ikke. Og det er sant, spesielt med tanke på at løvenes andel av dine potensielle kunder mest sannsynlig vil ha sitt første besøk på websidene dine, som kommer fra listen over toppsøkresultater.

domain name and seo

Derfor kan et godt domenenavn og SEO vedlikehold kalles flaggskipene for sannsynligvis alle nettsider. Med tanke på hvert vanlig domenenavn separat, blir det vanligvis laget av selskapets merkenavn, støttet opp med de mest relevante og overbevisende søkeordene og nøkkelfrasene. Men spørsmålet om samspillet mellom et domenenavn og SEO-innvirkning på Googles rangeringer har alltid vært et veldig diskutabelt emne - la roche posay lipikar skroutz. Tross alt, er det noen flamme for bevis for en helt direkte sammenheng mellom domenenavn og SEO? Derfor bestemte jeg meg for å få de viktigste resonnementene oppsummert og støttet med noen kalde fakta nedenfor.

Ingen strenge regler

Faktisk har Googles rangeringsfaktorer aldri hatt noen strenge retningslinjer eller offisielle krav som vi ville innse trinn for trinn. Selvfølgelig gjør bransjegiganten det beste for å forhindre misbruk eller manipulerende juksing, men en ting kan være sikker - i henhold til de fleste øvelsestestene er det om lag to hundre forskjellige faktorer involvert i den endelige algoritmen for å bestemme nettstedets rangering i liste over resultatene på søkemotorens side. Med tanke på noen verdifulle innsikt fra tidligere ansatte, så vel som resten av teorier og rimelige ideer, er det noen ganske sannsynlige utfall fra å plukke opp et domenenavn og SEO vedlikehold kommer med det.

Overvei levende brukere, ikke søkobotter

Sikkert er det riktige domenevalget et kritisk skritt som legger veien til din online suksess på lengre sikt. Og jeg anbefaler her for å få et brukervennlig domenenavn først og fremst. Du trenger ikke å prøve å tilpasse strengt til søkemotorens preferanser. Det er mer fornuftig å tenke på de virkelige brukerne, så jeg foreslår at du har et oppsummert, iøynefallende og minneverdig navn, som ville være helt relevant og gjenkjennelig her. Du er velkommen til å legge det inn med ditt firmanavn, så vel som de riktige søkeordene og deres kombinasjoner.

domain name

Proaktivt søkeordforskning

Ser tilbake, disse domenenavnene inkludert riktig søkeord pleide å ha en klar fordel over resten av konkurrenter i Googles søkeresultater. Disse tider passerte lenge siden, og den overordnede dominansen av søkeorddomenene er nå på seg. Nå har søkemotorene en tendens til å sette pris på de nettstedene som gir mer verdi til brukeren, jeg. e. , med mer relevant kvalitetsinnhold. Men den tidligere logikken til søkeorddomener er fortsatt i kraft, fordi matchende nøkkelfraser i domenenavnet er mer brukervennlige, slik at de besøkende kan utgjøre en kobling mellom et enkelt søk og innholdet på nettsiden selv. Ikke for å si at slike nettadresser vil være mer nyttige for deling, noe som igjen har en positiv innvirkning på klikkfrekvensen din. Hvis du gjør det, kan du også oppfordre Google til å tildele nettstedet ditt med en høyere rangering. Så aldri skimp på å gjøre en proaktiv søkeord forskning når du utformer ditt nye domenenavn. Du vil ikke angre, jeg er sikker.

December 22, 2017