Back to Question Center
0

Kan du forklare meg nødvendigheten av søkemotorregistrering?

1 answers:

Det er tre mest brukte søkemotorer der du må sende inn nettstedet ditt - Google, Bing og Yahoo. Hvis nettstedet ditt kommer opp på den første SERP-siden av alle disse søkemotorene, er det et godt tegn på deg som viser at nettstedet ditt er godt optimalisert og sendt inn. Men hvis det ikke kommer opp i nærheten av TOP, betyr det at potensielle kunder ikke kan finne webkilden din, og du mister mulighetene dine for å øke inntektene dine og forbedre merkevaregjenkjenningen. For å forbedre denne situasjonen må du gjøre et nettsted redesign, gjennomføre en vinnende kampanjekampanje og sende inn nettkilden din til søkemotorer.

search engine registration

Hvorfor skal jeg sende inn nettstedet mitt til søkemotorer?

Tenk på scenariet som du allerede har optimalisert nettstedet ditt, og til og med gjort et nettsted redesign, men rankingene dine er fortsatt lave - made in india tv brands. Hva kan være årsaken til det? Jeg skal fortelle deg en hemmelighet, hvorfor du har så dårlige resultater. Søkemotorer kan ikke bare evaluere din SEO-innsats som du ikke sender inn nettstedet ditt til sine systemer. Ved å sende inn nettstedet ditt til søkemotorer, blir du oppført på dem og kan tiltrekke seg kvalitetssøkrafikk. Videre får du muligheten til å vise søkemotorer alle oppdateringene på nettstedet ditt og endres så snart du implementerer dem. Nettstedseiere drar nytte av å sende inn sine webkilder til søkemotorer, da de kan forbedre sine rangeringer og øke konverteringsfrekvensen.

Hvordan gjennomføre en registrering til søkemotorer?

  • Google

Det er ganske enkelt å sende inn nettstedet ditt til Google. Du må betale noen avgifter eller fylle ut lange registreringsskjemaer. For å sende inn nettstedet ditt til Google, må du konfigurere nettstedet ditt med Google Search Console. Deretter bør du gå til Googles nettside for å sende inn nettadresser. For å fullføre denne oppgaven må du sette inn nettadressen til nettadressen din i en søkeboks, bekrefte at du er en person ved å sette en sjekk "Jeg er ikke en robot" og klikk "Legg til URL. "Videre er det tilrådelig å sende inn ditt nettstedskart gjennom Google Search Console. Bing

Du kan sende inn nettstedet ditt til Bing på samme måte som du presenterer det for Google. For å registrere nettstedet ditt med dette systemet, bør du gå til Bings webmasterverktøy og registrere deg som bruker. Så snart du har fått innlogging, må du sette inn nettadressen til hjemmesiden din og klikke på "Send" -knappen. Etter at du har sendt inn prosedyren, må du bekrefte eierskapet ditt til domenet. For å fullføre en verifikasjonsprosess må du legge til en del av HTML-koden i overskriften til nettstedet ditt.

  • Yahoo

Siden nylig eide Microsoft både Bing og Yahoo søkemotorer. Det betyr at når du sender inn nettstedet ditt til Bing, vil du også vises i Yahoo-søkeresultatene. Tidligere ble Yahoo innleveringsprosedyre betalt. Men i dag er denne katalogen ikke lenger tilgjengelig.

December 22, 2017