Back to Question Center
0

Hva er SEO med intensjonsmarkedsføring?

1 answers:

Markedsføring med hensikt handler om å kombinere SEO og innhold. Når du blandes intelligent, blir SEO og innholdsmarkedsføring et uovertruffen våpen som hjelper din bedrift til å skille seg ut fra mengden konkurrenter.

I 2017 handler det om å møte og konvertere kundenes etterspørsel etter at merkevaren din er synlig, overbevisende og tiltalende for kundene. Selv om de fleste liker å tro at deres valg er basert på fakta og logikk, spiller følelser fortsatt den integrerte rollen i å gjøre hverdagslige beslutninger. Folk har en tendens til å huske opplevelser, ikke tekst. Det er derfor å generere tekster som resonerer med publikum, er nøkkelen til innholdsengasjement. Innhold er en primær del av SEO Marketing Strategy

I de siste årene har nettbutikk blitt en av de mest foretrukne måtene å kjøpe på. Det er hovedgrunnen til at innholdet på nettstedet ditt bør optimaliseres så mye som mulig for å engasjere og tiltrekke potensielle kunder hvor som helst enn de er. Heldigvis kan du enkelt nå dette målet ved å kombinere SEO og innholdsinnsats i en enkelt funksjon.

Husk at søkemotoroptimalisering er viktig for innholdsoppdagelsen. Det første du må gjøre er å identifisere søkeord som etablerer kommersiell hensikt. Disse dataene hjelper deg bedre med å forstå kundens hensikt, som igjen vil hjelpe deg med å generere originalt innhold som er mer sannsynlig å konvertere.

Slik kombinerer du SEO med innholds markedsføring?

Husk: å utvikle et effektivt innholdsoptimeringsprogram tar mye tid og innsats. Semalteksperter anbefaler at du vurderer disse taktikkene når du bygger din perfekte innholdsoptimaliseringsplan:

Å vite at målgruppen din er et must

Følgende er det viktigste å huske: Alt ditt merke gjør, inkludert produkt, service, erfaring og markedsføringsstrategi, skal dreie seg om klienten. Definere en målgruppe hjelper deg med å skape spennende innhold på relevante emner som riktig adresserer dine kunders behov.

Det er en gylden regel: Hvis du forstår motivasjonene til publikum, er det flere sjanser du vil levere effektive innhold som bidrar til å øke inntektene, drive vekst og øke langsiktig bærekraft.

Viktigheten av innholdsoptimering

Merk: hvert innhold du genererer burde ha en grunn til eksisterende. Vanligvis er formålet med innholdet å informere, utdanne og underholde. Hold hensikt med tankene når du lager en innholdsstrategi.

Det neste trinnet er å optimalisere innholdet for maksimal synlighet. Semalt spesialister anbefaler at du bruker følgende tips når du optimaliserer innholdet på nettstedet ditt:

  • Velg interessante og relevante emner som appellerer basert på interesser, oppførsel og demografi;
  • Inkluder de riktige søkeordene;
  • Optimaliser innholdet ditt for mobile enheter.

Et annet forslag er å fokusere på kvalitet, ikke kvantitet. Husk at mer innhold betyr ikke bedre innhold. Det er åpenbart at folk ønsker å konsumere verdifullt innhold som er personlig, relevant og nyttig for dem.

seo marketing

Mål resultatene for bedre ytelse

Som de sier, kan ikke det som ikke måles, forbedres. Heldigvis, i disse dager kan du enkelt avgjøre avkastningen ved å spore beregninger og få innblikk i innholdsresultater i løpet av bare noen få klikk.

Du kan lære fra hver innholdskampanje, om den oppnådde eller feilet sine mål. Måling og overvåking hjelper deg med å finne ut hva som gjorde at ditt beste innhold skiller seg ut. Ved å gjøre det kan du kopiere de vellykkede metodene, og dermed forbedre SEO-markedsføringsstrategien til det bedre.

Konklusjon

Som du kan se, er kombinasjon av SEO og innholdsmarkedsføring en av de beste måtene å øke trafikken på nettstedet ditt og tiltrekke seg ledere av høy kvalitet. Følg taktikkene nevnt ovenfor og se hva som skjer med nettstedet ditt!

December 22, 2017
Hva er SEO med intensjonsmarkedsføring?
Reply