Back to Question Center
0

Hva er den beste SEO taktikken for større trafikk?

1 answers:

Her er noen bruksbestemte SEO-taktikker for mer signifikant trafikk- og konverteringsfrekvens. Sørg for å sjekke ut disse seks enkle trinnene som kommer under:

  • Studer brukerdata

Glem søkemotoroptimalisering for et hovedsakelig teknisk konsept. Ja, det primære målet for løveandelen av SEO-taktikk er å oppnå bedre anerkjennelse av søkemotorrobotene. Samtidig handler søkeoptimaliseringen om å møte de faktiske behovene til målgruppen din; Jeg mener bare å finne ut hva folk leter etter, og gi det til dem med innholdet ditt - 10 asp net hosting. Så jo bedre du kjenner publikum, desto mer brukeropplevelse er det du tilbyr. Og dette burde føre til en høyere rangering i SERPene. Den enkleste måten å håndtere det, snakker direkte til dine besøkende, og jeg foreslår at du svarer på de hyppigste spørsmålene i det aktuelle emnet, sikkerhetskopiert med de andre brukerne som tilbyr sine løsninger også. Også, det ville være en veldig god idé å bare kopiere og lime inn noen av kjernevilkårene for å bruke dem direkte til overskriftene til blogginnleggene dine.

seo tactics

  • Arbeid på destinasjonssider

Vanligvis, når koblingene vises i listen over SERP , folk blir navigert til nettsiden hjemmeside eller din støttende blogg. Men hvis du har et kommersielt prosjekt, for eksempel nettbutikk, har du bedre en unik og godt optimalisert destinasjonsside for å generere bedre salg eller flere tilhenger. Å lage en destinasjonsside betyr å ha en dedikert nettside drevet av et bestemt emne. Når det gjelder destinasjonssiden SEO taktikk, anbefaler jeg her å gjøre alt optimalisering fungerer trinnvis. Først av alt, før du begynner å bygge en destinasjonsside, må du velge en nøkkelfrase med lang hale. På den måten jobber du med tittel og meta beskrivelse. Få destinasjonssiden din konstruert med minst 2000 ord, da det er et bevist søt sted for høyere rangering i Googles søkeresultater. Ikke skimp på å investere noe rimelig i et profesjonelt webdesign. Endelig, prøv å ha testimonials for destinasjonssiden din og nyt deg på tronen.

God SEO taktikk for innhold er basert på en enkel ide - innhold er en konge. Ja, jeg er seriøs her, da det er en veldig rimelig idé å jobbe hardt med innholdet ditt for å oppnå de beste kvalitetskritikken med en flott praktisk brukeropplevelse. Likevel kan det være ganske uttømmende og tidkrevende arbeidskraft. I stedet for å gjøre det, foreslår jeg at du søker etter litt smartere SEO-taktikker for tekstskrifter. Bare bruk det samme innholdet som er omformet i forskjellige former, for eksempel å bli vist for mer effektiv og praktisk bruk. Jeg mener at du enkelt kan få blogginnleggene dine omarbeidet (i hvert fall delvis) til verdifulle videoopplæringer, spennende presentasjoner, fine podcaster og infographics eller noen støttende materialer i PDF-format. For maksimal effekt, gjør slike deler av nyttige data delevennlige for å få flere koblinger og trafikk. Du vil aldri angre å bruke tid på det.

December 22, 2017