Back to Question Center
0

Er SEM og SEO både avgjørende for småbedrifter?

1 answers:

Før du forstår hvordan SEM og SEO hjelper med småbedrifter, skal jeg begynne med det aller grunnleggende. La oss se de vanligste definisjonene for begge.

Først av alt, er Search Engine Marketing (SEM) også kjent som den betalte søk for å være kjernekomponent i den elektroniske tilstedeværelsen av praktisk talt alle moderne forretningsprosjekter - gazebo esagonale copertura. SEM inkluderer ofte PPC-annonseringen som vises direkte blant listen over søkemotorresultatsidene (SERPene), samt resten av betalte annonser, som vises andre steder på forskjellige andre nettsider for retargeting. Og det fungerer rolig - det er ingen fast pris for annonseringstid, da hver gang annonsen din mottar et klikk fra den levende brukeren, er alt du trenger å betale for.

seo help for small business

Den andre viktige praksisen er Search Engine Optimization (SEO), som dekker et omfattende sett med tiltak for å få en høyere økologisk siderangering i SERPs. Vanligvis gir SEO hjelp for småbedriftsrangeringsfremmende kampanjer via primære på stedet-arbeider (som for eksempel forbedring av innhold og metadata) og off-site oppgaver som hovedsakelig er relatert til kvalitetskoblingsbyggingsprosessen. Faktisk, her kan du ikke ha betalt vekst for å øke dine organiske rangeringer. Selvfølgelig, å be om en profesjonell SEO-hjelp for småbedrifter, eller et annet nettprosjekt uten hensyn til størrelsen, blir det vanligvis belastet av byrået i henhold til omfanget av arbeid som trengs i hvert tilfelle.

Så, la oss komme tilbake til hovedpunktet. Og jeg skal gjøre alt klart på en gang - både SEM og SEO er nå emner av stor betydning for hver nettsides kommersielle suksess. Begge er nødvendige for å forbedre virksomhetenes online synlighet, bringe den på toppsøkresultater og sette selskapet foran en bredere målgruppe. På den måten vil flere potensielle kunder sannsynligvis se forslaget gitt av Google (eller Bing også) og fortsette med å besøke nettstedet for virksomheten din.

seo for small business

Selvfølgelig er både søkemotormarkedsføring og søkemotoroptimalisering nødvendig for den beste fremdriften, hver av dem vil vise sine sterkeste sider i ulike faser av din hard reise til suksess. Men i dette korte svaret, vil jeg gjerne legge mer oppmerksomhet, spesielt på hvilken måte SEO kan hjelpe til småbedrifter.

Først av alt, kan du finne søkemotoroptimaliseringstilbudene helt under alle omstendigheter, de kan skreddersys til nesten hvilket som helst markedsføringsbudsjett. Tross alt kan du også gjøre mye grunnleggende SEO-arbeid selv. Alt du trenger for å håndtere en riktig DIY søk optimalisering levere faktiske resultater er å ha en komplett nettside, uten å betale en cent (i motsetning til SEM). Bare vær klar til å investere litt tid for å få nok kunnskap som trengs for å forbedre sidens innhold, bygge bedre intern kobling, optimalisere sidens lasthastighet osv.Selv med et nullmarkedsføringsbudsjett, er du fri til å øke rangeringen din med SEO, spesielt i lokale søkeresultater, og få bedre sjanser til å besøke av de riktige menneskene.

December 22, 2017