Back to Question Center
0

Hva er de vanligste spørsmålene til søkemotorer?

1 answers:

Søkemotorens spørsmål eller spørsmål er ordene eller setningene de berørte brukerne skriver inn i en søkeboks for å få mest mulig relevans for søkeresultatene. Søkeforespørsler kan deles inn i tre hovedkategorier - navigasjons-, informasjons- og transaksjonsmessig. Dette mangfoldet av spørsmål gjør det mulig for oss å forstå våre potensielle kunder som søker oppførsel og deres hensikt - buy tv online. La oss se nærmere på slike søkemotor spørsmål.

question search engine

Tre typer søkemotor spørsmål

  • Navigasjonsspørsmål
til typen spørring når en bruker vet hva slags kilde han vil finne. Han legger bare inn en bestemt nettadresse i en søkeboks og får et relevant resultat. De riktige navigasjonsspørsmålene har en klar hensikt, og hvis nettstedet ditt ikke er det i tankene til en bruker, blir nettstedet ditt ubemerket.

Det kan være ganske komplisert å bygge en strategi med denne typen spørring. Men hvis du fokuserer på å forbedre merkevaregjenkjenningen, dobler du sjansene dine. Det gjennomsnittlige antall resultater som vises på den første Google SERP-siden når det gjelder navigeringsspørsmål, er syv. Google har tatt dette trinnet, ettersom det virker ubrukelig å vise mer enn syv resultater hvis brukerne i de fleste tilfeller lander på toppresultatet. Noen spørsmål som vises navigerende, kan imidlertid ikke være av denne typen. For eksempel må ikke alle brukere som søker etter "Instagram" -spørsmålet finne denne multimedieappen. Noen av dem vil gjerne lese noen relaterte artikler eller informasjon om noen Instagram-innstillinger eller oppdateringer. Det er derfor du må være sikker på at du har en relevant navigasjonsforespørsel som vises i både betalte og organiske resultater. Informasjonsforespørsel

En informasjonsforespørsel er når en bruker bare vil finne et svar på sitt spørsmål eller løse et problem. Det spiller ingen rolle for ham hvilken type nettsted han vil møte. Det er det eneste kravet at denne nettkilden vil være maksimalt relevant for spørringen. En informasjonsforespørsel er den bredeste spredningen og brukes vanligvis av gjennomsnittlige brukere. Det primære formålet med søkemotoroptimalisering er å tiltrekke brukere som leter etter noe kvalitetsinnhold ved hjelp av informasjonsforespørsler. Hvis du har unikt og engasjerende SEO-innhold som kan hjelpe brukerne til å løse sine problemer, så sannsynligvis vil nettstedet ditt få mye trafikk som kan konvertere til salg. Det er vanskelig å få litt fortjeneste fra informasjonsforespørsler ettersom de første SERP-stillingene, i dette tilfellet, vanligvis kommer til Google Knowledge Graph-svar og Wikipedia-artikler. Imidlertid ønsker mange brukere å få dypere informasjon om emnet. Det er din sjanse til å øke klikkfrekvensen og konverteringen. For å drive trafikk til webkilden din, kan du bruke blogginnlegg med kvalitetsinformasjon og tips. Videre er det smart å skrive detaljerte steg-for-steg guider og design beskrivende videoer.

search engine

  • Transaksjonell

En transaksjonsforespørsel er når en bruker ønsker å kjøpe. Det høres ut som "å kjøpe noe" eller "å bestille noe. "Dessuten kan transaksjonsforespørsler inkludere eksakte merkevarer som" Apple-enheter "eller" Samsung-smarttelefoner. "Mange lokale søk som" nærmeste asiatiske restaurant i Chicago "er også transaksjonelle. Et transaksjonsspørsmål er det mest profittøkende spørsmålet som gjør det mulig for nettbaserte selgere å samle inn penger på nettet. For å få det høyeste avkastningen, refererer nettstedseier til søkemotoroptimalisering og betaling per klikk-annonsering.

December 22, 2017