Back to Question Center
0

Hvordan hjelper søkemotoroptimalisering hotellledelsen?

1 answers:

Søkemotoroptimalisering er viktig for enhver Internett-bedrift, enten det er en lokal virksomhet eller et større foretak. Hvis du er eier av et lite hotell i byen, må du sørge for at innbyggerne, så vel som turister, vet om det. Den beste måten å forbedre merkenavnet ditt, er å starte et nettsted og optimalisere det i henhold til alle søkemotorstandarder. En kvalitetsstyring av søkemotoroptimalisering vil hjelpe deg med å møte forretningsmessige formål og øke avkastningen på investeringen (ROI) - computer consulting san francisco.

search engine optimization management

Ifølge statistiske data genererer nettsteder som er oppført på den første Google-søkeresultatsiden nesten 92% av all søk. Når du flyttet til andre søkeresultatssiden, falt trafikken med 95%, og med 80% og 60% for de påfølgende sidene. "Dessuten åpner brukerne sjelden 4. og 5. SERP-sider, da de tiltrekker nettsteder som er plassert der som ikke pålitelige og relevante. De er delvis rett som Google rangering algoritmen er utformet for å vise de mest relevante nettsidene på den første SERP siden. Det betyr at hvis hotellets nettside ikke vises på den første SERP-siden, vil sjansene brukerne finner at webkilden din er mindre enn 6%.

Hva er fordelene med SEO-ledelsen på hotellet mitt nettsted?

Først av alt, ved å tilby kvalitet nettsted optimalisering, får du en sjanse til å holde seg foran dine konkurrenter på markedet og deretter fordoble inntektene dine. Videre kan et godt utformet og attraktivt nettsted etablere din troverdighet og forbedre merkevaregjenkjenningen. Personer som kan sjekke leilighetene før du bestiller, vil være mer lojale mot deg. Og til slutt, ved å øke trafikken til nettstedet ditt, øker du salget og gjør hotellvirksomheten velstående.

Tips for å forbedre hotellsidens synlighet på SERP

Det er mange måter hvordan du kan øke din forretningsvirksomhet på Internett.I dette avsnittet samler vi inn de mest kraftige for å optimalisere nettstedet ditt for salg og markedsføring.

Brukere døm et hotell av bildene du gir dem. Reisende starter søket med å surfe på nettet for de vakreste og ideelt beliggende hotellene å bo i. De vurderer hotellkvaliteten ved hjelp av høyoppløselige bilder og noen ganger av promo video hvis det er noen. Sørg for at du gir dine potensielle kunder høykvalitetsbilder av hotellleilighetene, hotellets ytre territorium, lobby og barer. Videre, vær forsiktig med å redigere bildene dine ettersom det har vært mange problemer før når reisende følte seg lurt fordi bildene på hovedwebsiden er langt fra virkeligheten. Skriv inn engasjerende beskrivelser

I et hotellkvarter er kvalitetshistorier av hotellet dresser et MUST! Du må fortelle en engasjerende historie til dine potensielle kunder for å tvinge dem til å bestille med deg. Det er tilrådelig å lage en reiseguide (e. g. Beskriv nærliggende severdigheter eller foreta turistruter over hele byen). Det er ikke nok å si at hotellet ligger i hjertet av byen. Du må øke folks interesse for deg og din by. Sosiale medier-knapper

Det er viktig å knytte hotellets nettside til populære sosiale medier-plattformer som f.eks. som Facebook, Google+, Instagram og Twitter. Det vil bidra til å øke merkevaren din og forbedre rangeringene dine på Google og andre søkemotorer. Sørg for at du har attraktive og lyse sosiale kontoer der folk kan dele sine inntrykk av hotellet ditt og stille deg spørsmål som angår dem.

December 22, 2017