Back to Question Center
0

Hvilke trinn for effektiv søkemotoroptimalisering bør jeg gjennomføre?

1 answers:

Effektiv søkemotoroptimalisering (eller SEO) krever en grunnleggende kunnskap om algoritmeoppdateringer som Google oppdager med jevne mellomrom. Hver SEO-utøver bør ha muligheter til å skille hvilken av ti eksisterende strategier som skal implementeres for å nå det endelige målet ved slutten av en SEO-kampanje. Denne kunnskapen vil hjelpe deg å bli bedre til å bestemme hvilke skritt du bør ta for effektiv SEO.

I dagens artikkel vil Semalt-eksperter fortelle deg om de mest effektive søkemotoroptimaliseringsstrategiene som fungerer i 2017. Les videre for å kjenne dem alle - больщой send thread. Så, la oss starte.

effective search engine optimization

Tre handlingsbare SEO-metoder du kan bruke akkurat nå

1. Fokus på latent semantisk indeksering

Latent semantisk indeksering, også kjent som LSI, er en populær SEO-metode som handler om å bestemme forholdet mellom begreper og vilkår i innhold. Det hjelper Google og andre søkemotorer å skille mellom flere betydninger av bestemte ord og uttrykk.

Enkelt sagt, LSI ser etter synonymer relatert til søkeordene på nettsiden.

Selv om LSI ble brukt over tjue år siden, er denne praksisen fortsatt gunstig for dagens SEO. LSI-nøkkelord er gode for å forbedre Google-rangeringen av websidene dine. I tillegg øker de muligheten for at rangen av ressursen din varer lenge i SERP, samt beskytter nettstedet mot straff.

2. Plasser søkeord i overskrifter

Denne er også svært gunstig for bedre SEO-resultater, selv om det først ble introdusert i slutten av 90-tallet. De fleste SEO-eksperter foreslår å inkorporere denne strategien i din daglige SEO-aktiviteter siden søkemotorer forventer overskrifter for å inkludere ledetråder til sidens hovedemner.

I mange år har de eneste relevante overskriftene til SEO vært H1 og H2. Ting har endret seg over tid. I dag er det 6 header-koder, alt fra H1 til H6 - hver av dem er avtagende betydning. H1 er en av største betydning, det bør bare brukes en gang per side, vanligvis for tittelen på innlegget. Hvert suksessivt overskriftselement skal brukes som en underkategori av den ovenfor.

3. Overvei å koble til autorisasjonssider

Det er ingen benektning: Utgående lenker forbedrer nettstedet ditt og autoritet hvis det brukes riktig. I enkle ord er utgående koblinger de linkene som peker på et annet domene fra nettstedet ditt. Kobling til autorisasjonsnettsteder hjelper Google å forstå din nisje og øker kvaliteten på nettstedet ditt, som spiller en sentral rolle i nettstedets SEO.

Kobling til autorisasjonssider er en av de beste måtene å være i kontakt med nettverksbedrifter som har samme nisje.

seo steps

Innpakning

Å gjøre SEO effektiv er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Å overholde anbefalingene nevnt ovenfor, vil hjelpe deg med å opprette en bedre SEO-strategi enn den du søker.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å dele dine effektive SEO-teknikker med oss, vær ikke sjenert å kontakte vår Semaltteam. Vi elsker å høre fra våre lesere!

December 22, 2017