Back to Question Center
0

Har søkemotoroptimalisering endret sin definisjon?

1 answers:

Det er ingen hemmelighet for alle at en digital markedsføring sfære er svært foranderlig og ikke blir stille. I løpet av de siste årene har Google gjort drastiske endringer i rangeringsalgoritmer. Det grunnleggende målet med disse endringene er å forbedre brukerens erfaring med nettsteder som ligger på TOP. I dag blir Google smartere og kan vurdere kvaliteten på nettsteder med antall faktorer - trade desktop pc for laptop. Det er derfor et tema for søkemotoroptimaliseringsdefinisjonen allerede i høy etterspørsel. For å få en høyt posisjon, bør du implementere alle nødvendige søkemotoroptimaliseringsteknikker som gjelder både optimalisering på stedet og på stedet. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan Google algoritmeoppdateringer påvirker markedsførere som lovlig bruker SEO-teknikker og hvordan du lagrer nettstedsposisjoner hvis reglene for SEO-spillet vil bli endret.

search engine optimization definition

Aktuelle søyler av søkemotoroptimalisering

Alle SEO-eksperter er enige om at det er en ikke-foranderlig faktor i optimaliseringsfeltet - kvalitetsinnhold. Hvis du kontinuerlig genererer innhold av høy kvalitet, som tjener relevante lenker fra andre autoritative domener, vil nettstedet ditt være i TOP under noen omstendigheter. Imidlertid er en metode for å forbedre nummer og kvalitet på inngående linker blitt utdatert. For øyeblikket må du bygge kampanjekampanjen med fokus på tre hovedaspekter - kvalitetsinnhold, sosiale medier og linkbygging. For å få den høyeste forsterkningseffekten i rangeringen må du kombinere alle disse optimaliseringsaspektene.

  • Kvalitetsinnhold

I dag har innhold blitt en seriøs tilnærming blant nettbaserte markedsførere, da Google begynner å straffe innhold av lav kvalitet og kopi. For å forbedre nettstedet ditt, trenger du kontinuerlig å generere høy kvalitet og engasjerende innhold på relevante for dine nisjemessige temaer. Pass på at du setter riktig søkeord inn i innholdet ditt, da det er en bunnlinje av SEO-definisjon. Videre må du gjøre innholdet ditt godt strukturert ved å bruke kuler, avsnitt og nummererte lister. Google rangerer et langt og kvalitetsinnhold bedre enn kort og lys en.

Link-building er en avgjørende nettstedoptimaliseringsstrategi som kan gjøres både organisk og ikke-organisk. Organisk eller hvithatt SEO link bygning refererer til å skaffe linker juice til et nettsted ved hjelp av blogging, link deling og artikler publisering. Ikke-organisk eller svart-hat SEO handler om link innkjøp og link oppdrett. Det er en enkel måte å tiltrekke brukere. Du må imidlertid forstå at brukere som på nettstedet ditt ved å kjøpe koblingen, aldri kan bli til kundene dine. Dessuten blir denne typen svarthattoptimalisering straffet av søkemotorer og kan skade din rangering. Du bør tjene linker gjennom påtegninger i stedet for å betale for dem.

Du må ta i betraktning at en metode for å legge inn søkeord rik ankertekst i nettbaserte pressemeldinger, har noen verdi i dagens optimaliseringsrealiteter. I dag behandler Google ankertekstledninger i pressemeldinger og andre typiske publikasjoner som unaturlige eller betalte lenker. Google vil stoppe unaturlig koblingsbygning fra pressemelding distribusjon. Men hvis andre spesielt tenkte ledere skriver om dine produkter eller tjenester og legger relevante lenker på det, anses det som en legitimt opptjent lenke til Google.

seo definition

  • Sterk sosial tilstedeværelse

Og det siste poenget med hver vinnende optimaliseringskampanje er sosiale medier. I dag kommer flere og flere brukere til nettsteder gjennom sosiale medier, da de foretrekker å motta informasjon i en attraktiv og visuell form. For å forbedre merkevaregjenkjenningen trenger du åpenbart å ha en sterk sosial tilstedeværelse. Det vil hjelpe deg med å komme nærmere dine potensielle kunder og forstå deres behov.

December 22, 2017