Back to Question Center
0

Hvordan kan sosial praksis forbedre SEO?

1 answers:

Søkemotoroptimalisering og markedsføring av sosiale medier er to nært beslektede og sammenhengende begrep som gir høy kvalitet og målrettet trafikk til et nettsted. Sosiale medier kan hjelpe din SEO-innsats som nesten alle dine potensielle kunder bruker sosiale medier-plattformer som Facebook, Twitter, Instagram, Google+ og så videre. Mange lokale bedrifter gjør i dag selv ikke nettsteder eller destinasjonssider.

De selger sine produkter og tjenester direkte fra sin bedriftskonto på sosiale medier. Det er en smart beslutning som her kan du tiltrekke nesten samme mengde bekymrede brukere til din virksomhet som i søkemotorer - no deposit forum ruby slots deposit bonus code. For tiden tjener sosiale medier-plattformer som en rimelig og effektiv måte å lede virksomheten på nettet. Men hvis vi snakker om SEO og SMM i en kompleks, er det verdt å si at Google bekrefter at lenker som deles på Facebook, brukes som rangeringssignaler. Det er derfor nettsteder med høytstående posisjoner har høyere antall sosiale tegn.

enhance seo

Hvordan kan sosiale medier forbedre søkemotoroptimalisering?

Både SEO og Social Media Marketing er organiske innkommende tilnærminger som er rettet mot å bygge en attraktiv identitet som organisk trekker potensielle kunder. Det betyr at SMM kan forbedre nettstedets rangeringer betydelig. La oss diskutere sosiale medier kan forbedre søkemotoroptimaliseringsarbeidet ditt.

  • Linkpotensial

Sørg for at du publiserer et kvalitetsinnhold av sosiale medier du har, jo flere muligheter brukere må se kvalitetsinnhold og dele den. Så, ha et relevant og oppdatert innhold på dine sosiale medier-plattformer, da det kan øke potensialet ditt. Jo flere aksjer på sosiale medier du har, desto flere muligheter må brukerne se kvalitetsinnholdet ditt og dele det. Så, å ha relevant og oppdatert innhold på sosiale medier bidrar til å tiltrekke seg potensielle lenker. Noen bedrifter ansetter SMM-eksperter for å forbedre deres tilstedeværelse på sosiale medier. Det er ganske rimelig, spesielt for lokale bedrifter. Det spiller ingen rolle om du markedsfører virksomheten din på Facebook, Twitter eller Instagram. Hvis du lager en unik og nyttig for ditt potensielle kunders innhold, er du mer sannsynlig å få lenker fra andre nettsteder.

For å lykkes i sosiale medier, må du være proaktiv og nå folk hvor de er. Med sosiale medier-plattformer som Facebook, hvor nesten 2 millioner aktive brukere, kan du bygge din tilstedeværelse på nettet og målrette dine potensielle kunder. Så, hvis du skal forbedre nettstedet ditt, og forbedre din SEO, bør du opp på ditt sosiale spill. Sosialmedia-bedriftskonto gjør det mulig for webområdeeiere å komme nærmere målgruppen. Du kan vise tilhengerne dine en tilbakestilling av din bransje og engasjere dem i denne prosessen. Bruk alle tilgjengelige samhandlingsmetoder med publikum som konkurranser, online undersøkelser, tildele priser og så videre. Alle disse metodene vil gjøre tilhengerne lojale mot merkevaren din, og hjelpe deg å gjøre dem til å betale vanlige kunder.

do seo

  • Branded søk

Når dine potensielle kunder google ditt merkenavn pluss en søkeordsetning, hjelpe deg med å rangere for lignende søkeord. For eksempel søker brukerne etter et merkenavn + smarttelefoner og samhandler med innholdet på nettstedet ditt, som gir dem all nødvendig informasjon. I dette tilfellet vil Google tenke at siden nettstedet ditt står bra for denne søken, ville det også være relevant for en generell spørring "smartphones" og rangere nettstedet ditt høyere for dette søkeordet.

December 22, 2017