Back to Question Center
0

Er SEO og sosiale medier koblet til?

1 answers:

Innflytelsen av sosiale medier og måten den sprer over riket av søkemotoroptimalisering er sannsynligvis et av de mest omstridte spørsmålene. Jeg mener mysteriene slik: hvordan sosiale medier påvirker SEO? Er disse to konseptene i synergi, ikke i det hele tatt, eller til og med ingenting til det?

Her kommer en spoiler - det korteste svaret er ja, det gjør det. Men det ville være mer korrekt å vurdere den andre, bredere og omfattende tolkningen. La oss innse det - sosiale medier har definitivt et forhold til SEO, men kan det være felles? Dessverre er jeg sikker på bare en liten ting - sosiale medier har ingen, minst positive, innvirkning på SEO - big casino promo code. Det hjelper ganske enkelt ikke søket optimalisering slik de fleste mennesker tror det gjør.

how social media affects seo

Nedenfor skal jeg kombinere mine egne forslag med noen verdifulle innsikt gitt av teammedlemmene til Google selv. Først og fremst, la oss ta det for gitt - verdens søkelivsgigant har aldri hatt noen bekreftelse for sosiale medier for en direkte rangeringskomponent. Jeg mener, ja, sosiale medier er fortsatt blant helt rimelige måter å få bedre online synlighet for innholdet. Og ja, til slutt, handler det om SEO. Hva kan vi sikkert vite om hvordan sosiale medier påvirker SEO? Uansett hvilket korrekt svar som mulig kan være, er det tydelig at sosiale medier faktisk kan hjelpe din søkemotoroptimalisering virker på det hele. Men jeg lurer fortsatt på, vil søkegiganten noensinne få flere sosiale signaler til sin nåværende rangeringsalgoritme?

For tiden har Google søkealgoritmer aldri blitt avslørt. Derfor er den eneste måten å forstå atferdsmønstrene til Googles søkebots, å kontrollere hvert potensielt utfall i en sanntidstest. Kan du forestille deg hvor tidskrevende og arbeidsintensiv denne forskningen fungerer? Ok, la oss komme tilbake til poenget. Hvordan sosiale medier påvirker SEO? Vi kan like godt ta sosiale medier for bare alt, men ikke en direkte faktor i rangering, ifølge Googles tjenestemenn. Vel, likevel betyr det ikke at sosiale medier ikke har noen innvirkning på rangeringer i det hele tatt, bare fordi det ble bekreftet av Google at sosiale medier selv ikke står for en rangeringsfaktor.

social media seo

Jeg tror at det mer eller mindre korrekte svaret kan ses et eller annet sted om ordet "korrelasjon. "Som nevnt ble dette begrepet nevnt i sammenheng med Rebooting Ranking Factors White Paper levert av Searchmetrics i 2016. Jeg er sikker på at guttene faktisk beveger seg på rett spor. Dermed blir det eneste riktige svaret på hvordan sosiale medier påvirker SEO klart - ja, det gjør det. Men det er fortsatt ingen direkte eller dobbelt sekvens relasjoner der. Så det er fortsatt en velfungerende beslutning om å holde øye med å gjøre reklame ved hjelp av ulike sosiale medier. Samtidig trenger Search Engine Optimization din presise innsats og tid på sin egen måte.

December 22, 2017