Back to Question Center
0

Hva er SEO-kostnad per hver søkeordmålretting?

1 answers:

I dag må nesten alle bedrifter bestemme hvor mye penger de skal investere i søkemotoroptimalisering. Som alle innser at SEO er et MUST for virksomhetsoverlevelse, er de klare til å bruke det største beløpet av deres inntekter på optimaliseringstjenester. En potensiell nettbutikk bør imidlertid planlegge budsjetteringen. Derfor er det viktig for ham å svare på spørsmålet "Hvor mye vil han bruke på SEO?" Selvfølgelig er det ikke noe nøyaktig svar på dette problemet - onida android tv price in india. Søkemotoroptimalisering er ikke lett å måle, ettersom mange markedsføringsaktiviteter kan påvirke organisk søketrafikk. Videre kan kostnadene for SEO-tjenester avhenge av de potensielle fordelene. For eksempel rangering nasjonalt for svært konkurransedyktige søkeord hvor en SEO kostnad per søkeord kan være $ 10 vil ha langt flere kostnader forbundet med det enn rangering for et mindre konkurransedyktig lokalt søkeord. Det betyr at den geografiske plasseringen av optimaliseringskampanjen din også vil påvirke en endelig pris.

seo cost per keyword

I denne korte artikkelen skal jeg svare på spørsmålet "Hvor mye vil du bruke på SEO?". Videre vil jeg gi deg noen nyttige tips om hvordan SEO-byråer jobber for å hjelpe deg med å oppnå de beste SEO-resultatene.

SEO-betalingsmodeller

For å hjelpe deg med å velge den beste budsjettvarianten for optimalisering av nettstedet ditt, bestemte jeg deg for å vise deg noen grunnleggende betalingsmodeller som brukes av SEO-byråer.

  • Månedlige utbetalinger

Ifølge denne betalingsmodellen må du betale en månedlig avgift for tjenester som et søkemotoroptimaliseringsselskap gir deg. Det er ingen ekstra kostnader for en månedlig SEO-pakke. Du trenger bare å betale for et avtalt utvalg av optimaliseringstjenester. En månedlig avgift for SEO er den mest praktiske betalingsmåten, da det gir en mulighet til kontinuerlig forbedring av nettstedets rangeringer og økt avkastning på investeringen. Månedlige tjenester inkluderer vanligvis analyserapporter, det nye søkeordforslaget, koblingsbygging og forbedringer på stedet.

  • Kontraktstjenester

Kontraktstjenester er en annen tradisjonell optimaliseringsmetode levert av SEO byråer. Vanligvis har denne typen tjenester en fast pris. Vanligvis, før nettstedets eiere er klare til å engasjere en månedlig beholdning, vil de velge kontraktstjenester som de vil ha fullført. Alle tjenesteprisene, samt SEO-kostnad per søkeord, er plassert på optimaliseringsbureauets nettsted. Så kan du sjekke alt før du bestiller. Som et eksempel på kontraktstjenester kan jeg oppsummere søkeordforskning, konkurransedyktig analyse og feilfiksering av nettsider.

seo cost

  • Prosjektbasert prissetting

Tilpassede prosjekter er opprettet spesielt for kundens behov Prisen kan variere avhengig av størrelsen på et prosjekt, markedssjikt og prosjektkompleksitet. Vanligvis er prosjektavgifter lik kontraktstjenester. Bedriftseierne sammen med et SEO-byrå bestemmer omfanget og kostnaden for det aktuelle prosjektet. Prosjektbasert optimalisering er den beste varianten for lokal eller nylig lansert virksomhet, da det bidrar til å forbedre nettsidenes tilstedeværelse og tiltrekke seg kvalitetstrafikk. Noen konsulenttjenester tilbyr også konsulenttjenester for å hjelpe webområdeeiere til å forbedre noen SEO-elementer på deres nettsteder og bygge en vinnende optimalisering.

  • kampanje alene. Denne typen tjenester har en timebasert avgift.

December 22, 2017