Back to Question Center
0

Hvor ligger den rette SEO-forklaringen, vurderer søkemotormarkedsføring?

1 answers:

Jeg kan ofte høre vanskelige svar fra mange bedriftsledere og til og med vellykkede, intelligente og smarte ledere. Alle klager på å være forvirret med vilkårene for Search Engine Marketing (SEM) og tilstrekkelig SEO-forklaring. Faktisk er begge konseptene store, og derfor blir de vanligvis omtalt av industriens operatører. La oss innse det - de fleste av dem er for langt fra å være virkelig nøyaktige, bare å bringe mye forvirring i stedet.

La oss gjøre ting klart - мешки натуральные. Ja, søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM) er faktisk adressert til søkemotorer. Men de gjør det på to forskjellige måter, i hvert fall for å bruke et par forskjellige ord. Jeg mener, markedsføring og optimalisering har svært omfattende og brede definisjoner, for ikke å si deres generelle søknad. Jeg foreslår å se gjennom en kort liste over de mest fundamentale forskjellene mellom dem, for å få den riktige forståelsen av SEM, fullført i sin helhet med klar SEO-forklaring.

 seo explanation

La oss få en grov analogi for å se forskjellen på en gang. Tenk deg at din digitale markedsføring er en bil. For riktig drift må bilen din ha riktig vedlikehold av motoren, i tråd med å opprettholde for eksempel tilbakevendende drivstofftilførsel. Å ta disse ville være metaforer som utgangspunktet, kan vi fortsette med en enkel sammenligning. Ja, min dristige sammenligning er langt fra nøyaktig observasjon, men de må gjøre, i hvert fall for nå.

Vedlikehold av vedlikehold av motorer vil være parallelt med prosessen med søkemotoroptimalisering. Den dekker ulike aspekter, som for eksempel kontroll av trykk, olje, vannstand, samt innebærer mange andre forskjellige arbeider for å holde motoren i gang. For bedre ytelse, kan du alltid få noen ekstra deler, eller erstatte eksisterende med nyere. Når du gjør det, vil du oppnå den mest effektive kjøreopplevelsen for hver dag. Dette er det jeg tror den enkleste SEO-forklaringen er. For å gjøre denne analogien enda mer overbevisende, kan vi enkelt sammenligne den med dette virkelig ubehagelige aspektet av bileierskap hatet av løveandelen av førere, skal jeg innrømme.

På den annen side kan søkemotormarkedsføring sammenlignes med et uunngåelig og tilbakevendende behov for å sette frisk gass inn i kjøretøyets drivstofftank. Med den forrige referansen til like kostbare vedlikeholdsarbeid for en forenklet SEO-forklaring, blir det tydelig at nesten alle vedlikeholds- og reparasjonsarbeid kan muligens minimeres til noen grunnleggende grad. Gjør det (e. g. , håndterer bare nettstedet ditt med den ytterste SEO-innsatsen), vil du kunne utsette de fleste av de for høye utgiftene ganske lang tid, men likevel holde kjøretøyet i gang, i hvert fall på steinbunnsnivå. Drivstoffpåfylling for SMM, derimot, er fortsatt uunnværlig, og er dermed den eneste måten å gjøre bruk av motoren din, kjøre deg hvor du vil og når du trenger for all tid.

seo marketing

Konklusjon

Både SEO og SEM opererer i samme felt. Jeg mener å bringe flere besøkende til din online plattform. For frank SEO forklaring, kjører en godt optimalisert og vedlikeholdt kommersiell nettside vil gi deg mer kvalitet organisk trafikk. Det er en langsiktig og arbeidskrevende investering, som beroliger din stabile flyt av virkelige kunder, og dermed inntekter. SEM-spill på betalt søk, derimot, må hele tiden bli matet med kontanter. Det kjører trafikken din med en gang, og viser dermed umiddelbare resultater, men i veien.

December 22, 2017