Back to Question Center
0

Hva er de nyeste SEO-standardene?

1 answers:

I dag viser Google søkeresultatene, som er langt borte fra mer tradisjonelle (jeg mener bare organiske nettstedskamper) vi hadde observert et par år før. Googles søkealgoritmer, så vel som de primære SEO-standardene, fortsetter å utvikle seg. Nå er søkemotorene notering mer enn bare det du ber om - som SERPene i Google, så vel som i Yahoo og Bing dekker nå de relaterte bildene, videoene, sosiale medier og selvfølgelig lokale kart - bruciatori bioetanolo economici. Så, hvis du satser på mer trafikk og salg som en online bedriftseier, sørg for å sjekke noen av de viktigste SEO-standardene i dag. Trenger nettstedet ditt bedre synlighet på nettet og flere klikk? La oss da dykke inn i et par av de beste moderne metodene for søkemotoroptimalisering:

seo standards

Lokal SEO er kjerneområdet for deg hvis virksomheten din satser på lokale oppføringer og konsentrere om å bli skåret et merke i samsvar med Google Maps, for eksempel. I henhold til de nyeste SEO-standardene i lokal optimalisering, anbefaler jeg å gå for:

  • Sitater. Ta en dobbel sjekk for å få presis informasjon om din virksomhet som er inkludert i så mange anerkjente oppføringer på internett som mulig. Bare start med Google notering selv. Nøkkelpunktet her er din konsistens, jeg mener at alle oppføringer av din skal være forenet, e. g. , hvis du bestemte deg for å bruke noe som "Str. "For en kortere tolkning av" Street "på siden din av Google Places, ta vare på resten av oppføringene for å vise på samme måte.
  • Google Steder. Vedlikehold av SEO for nettstedet ditt, kan du enkelt gjøre det samme for Google Places-siden. Ha det godt optimalisert ved å inkludere nøyaktig matchende kategorier. Sørg også for å opprette den riktige forbindelsen mellom siden din og en byspesifikk destinasjonsside, hvis det er aktuelt.
  • Sterkere tilstedeværelse på nettet. Vanligvis er det bare Googles vurderinger som vises i listen over SERPene. Så, du kan bygge opp en kraftigere tilstedeværelse på nettet for din bedrift ved å ha flere anmeldelser fra andre kilder som Superpages, Trip Advisor, Yelp, og så videre.

basic seo

Den neste tingen er å være perfekt i samsvar med de moderne SEO-standardene som arbeider innen sosiale medier. La oss innse det - de tider da søket og midlene til sosiale medier kom separat, har gått for lenge siden. I dag er alle nettstedets online rangering sterkt avhengig av ulike sosiale signaler, som liker på Facebook, aksjer på Twitter, etc.Videre har søkeresultatene blitt enda mer personlig for hver bruker. Derfor jobber med Social Media Marketing et MUST.

Tross alt, gjør optimalisering for søkeordene dine og nøkkelfrasene, prøv å tenke mer av levende folk, i stedet for søkebullerne. Husk at riktig søkeordforskning har alltid vært en ryggraden i den generelle SEO-standarden. Når det gjelder den moderne virkeligheten, bør innholdet og søkeordene dine være enda mer responsive til de virkelige brukerne enn noen gang før. Det er derfor du må slutte å tenke på søkeordene, akkurat som en teknisk data. Å gjøre en kjedelig forskning, husk hensikten med levende folk som vil bruke dine relevante søkeord for deres hyppigste søknadsforespørsler.

December 22, 2017