Back to Question Center
0

Hvilke moderne trender vil hjelpe meg med å forbedre SEO?

1 answers:

Det er alltid mange avanserte og smarte ting jeg ofte bruker for å forbedre SEO. Hver måned finner jeg riktig tid til å foreta en global vurdering av søkemotoroptimaliseringsstrategien. På den måten kan jeg føle meg sikker på at måten jeg beveger meg på for å forbedre SEO, oppfyller mine generelle mål som å styrke nettstedet mitt, øke min online-tilstedeværelse, og til slutt øke verdien min og side rangeringen - unmetered vps windows server. Hvis du er ivrig etter å vite mer om de mest avanserte, men likevel ikke for kompliserte trender i SEO for 2017, er du på rett sted. Nedenfor finner du de beste forslagene og ordene som jeg fant rimelig nok til å forbedre SEO, og dermed nettstedets og hele virksomhetenes generelle ytelse - bare skimp ikke på å betale mer tid på det, og du vil alltid være på toppen av Googles liste over søkeresultatene. Så, la oss komme deg til de mest trendy SEO-funksjonene for 2017!

improve my seo

Aldri slutte å opprettholde din sterke online-tilstedeværelse

Det er uten tvil at din online tilstedeværelse sprer langt over selve nettstedet. Jeg mener her så ofte at alle vedlikeholdsarbeid kan bli slått av, eller til og med helt forsømt av de fleste av oss. La oss innse det - ha en side på Google+, for eksempel, men for øyeblikket uten aktiv bruk, for eksempel å oppdatere eller dele innholdet. Hva du bør gjøre umiddelbart - kontroller hvordan nøyaktige dine detaljer vises i hvert hjørne av nettet og bestemmer din online tilstedeværelse. På den måten pleide jeg å forbedre SEO gjennom dette året ved å ha et regneark for å overvåke min online tilstedeværelse, støttet med månedlige kontroller. Ser for lett ut, ja? Men stol på meg, det vil være ekstremt nyttig, i hvert fall fra konkurrentens synspunkt. Jeg tror de fleste av dem (som du var, bare et par minutter siden) har glemt dette åpenbart synlige saken lenge siden.

Fortsett å legge til enda mer verdi for målgruppen din

Her skal jeg vise deg at tilleggsverdi er langt mer enn bare å ha et kvalitetsinnhold. Når det gjelder 2017, betyr mer verdi at du bør bære den mest dype forståelsen av målgruppen, deres intensjoner og motiver, bare for å gi dem det de vil ha, selv før de tenker på det. Jeg mener her, du bør se gjennom innholdet ditt for å finne de mest trendy elementene av spesiell interesse for publikum. Deretter lærer du deg mer og forestiller deg selv som en potensiell kunde. Hvilke spørsmål vil du sannsynligvis spørre? Gjør proaktivt og finn den rette balansen mellom timing og verdi. Når du gjør det, vil du se din nåværende markedsnisje satt under stor ekspansjon. Vær imidlertid oppmerksom på at rushing ut er aldri en velformulert beslutning. Gi aldri opp med kvaliteten.

improve seo

Arbeid hardere på ditt visuelle innhold for brukervennlig opplevelse

For noen måneder siden tok jeg en tilbakevendende visuell revisjon for å forbedre SEO min vei. Jeg er seriøs - i dag er ditt visuelle innhold viktig for Google enda mer enn noen gang før! Nå sies det å ha en direkte innvirkning ikke bare på bedre brukeropplevelse, men også for søkeklassifisering. Heldigvis kan du gjøre det akkurat nå, da oppgaven kan bli fullført på en dag. Først av alt anbefaler jeg at du leser titlene dine, sjekker om du legger til alt tekst, metadata eller noen ekstra nøkkelord. Spør deg selv, er designegenskapene dine fortsatt unike og iøynefallende. Deretter undersøk størrelsen og vekten av alle multimediefiler som er vert på nettstedet ditt for å sikre at sidens lasthastighet virker bra. Tross alt anbefaler jeg å vurdere å jobbe med å legge til mer videoinnhold, da det nå er sett spesielt viktig for Google å vise nettstedet ditt i listen over søkeresultatene.

December 22, 2017