Back to Question Center
0

Hvordan kombinerer webdesign og søkemotoroptimalisering?

1 answers:

Vanligvis, når lanseringen av et nytt rammeverk for praktisk talt enhver Internett-bedrift, er løvenes andel av hensyn ofte satt på nettside design og søkemotoroptimalisering (SEO). La oss innse det. Å ha et attraktivt, brukervennlig og profesjonelt webdesign er de viktigste problemene når det gjelder å gi enkel og praktisk tilgang til besøkende. Men hva om jeg sier at alle disse hardt arbeidene på webdesign kan bli bare bortkastet når alt kommer til alt? Hva om Internett-brukere aldri vil observere slik nettside som vises på topplisten over SERPs av Google? Derfor skal jeg diskutere den viktigste betydningen av å ha det tetteste samarbeidet for arbeidet ditt på webdesign med søkemotoroptimalisering som alltid kommer hånd i hånd - dedicated server linux cheap.

website design search engine optimization

Visuell SEO

Hver nettside design søkemotor optimalisering begynner med å sette alt ditt visuelle innhold i samsvar med søkealgoritmer. Jeg mener å få alt-tagger for hvert bilde du plasserer på websidene dine. Saken er at de fleste søkemotorer (så vel som Google selv) ikke kan "lese" det visuelle innholdet, med mindre hvert bilde er innebygd med den nødvendige beskrivelsen skriftlig. Videre vil ha nettstedet ditt overstuffed med for store bilder definitivt redusere total hastighet for lasting, og dermed gjøre dårlig for din høyere rangering i SERPs. Derfor er det så viktig å redusere visuelt innhold mens du husker de ledende retningslinjene for SEO når du velger navnene på bilder, og legger dem inn med de riktige søkeordene dine potensielle kunder mest sannsynlig vil inkludere i søket.

Responsive webdesign forbedrer søkemotoroptimalisering

I dag brukes bærbare enheter til å surfe på Internett stadig oftere. Med tanke på at det økende antall potensielle kjøpere ser etter produktene eller tjenestene de trenger via smarttelefoner og nettbrett, blir mobilvennlig webdesign nå tildelt med høyere rangering i SERPene. Så Google har begynt å straffe disse nettstedene som kjører uten et riktig sett med funksjoner som er tilpasset for bedre surfingopplevelse via bærbare enheter. Derfor er det en rimelig ide å alltid holde din responsive nettside design opprettholde søkemotoroptimalisering fungerer samtidig. Gjør dette på denne måten, ikke glem å sørge for at innholdet ditt også er lydhør overfor stemmeforespørsler. Dessuten anbefales det av eksperterne å ha noen godt optimaliserte FAQ-seksjoner som er innarbeidet i hver nettside av deg. Husk at slike tjenester allerede er blitt et MÅTE for å møte behovene til gjeldende spørringsbaserte talesøkforespørsler.

website design

Arbeid på webadressene dine

Her kommer ett ekstra valg for å gi en større forbedring til ditt webdesign og søkemotoroptimalisering. Jeg mener at du bør betale nøyaktig oppmerksomhet når du velger domenenavnet. Siden du allerede har fått en, anbefales det å søke om Google-vennlige navn for hver side på nettstedet ditt. Har hver URL- og sidetittel omformet for å bære den relevante beskrivelsen rik på målordene og setningene. Når du gjør det, vil du oppnå en utmerket brukervennlig forbedring for webdesignen din, med søkemotoroptimalisering som tjener til å være mer attraktiv for bedre indeksering av Googles krypende bots.

December 22, 2017