Back to Question Center
0

Hva vet du om SEO for nye nettsteder?

1 answers:

Her er noen tips om riktig SEO for nyhetssider, da slike nettsider trenger større trafikk for enda mer. Alt kan være ganske enkelt, som med hjelp av søkemotoroptimaliseringen kan hver nyhetswebside søke om denne kostnadseffektive måten å tiltrekke seg flere nye lesere og gjøre dem til det voksende publikum av stående lesere. På den måten anbefales det at du kun legger inn fersk og nylig oppdatert innhold. Din tekstskrifter skal være informative og alltid unike, det er nær alt SEO for nyhetssider trenger mest - best android tv in india. Men prøv å ikke søke om noen svarte hatteknikker, samt hindre at tekstene dine blir overstuffed med søkeordene, koblespamming, duplisert innhold og så videre.

seo for news sites

Nedenfor finner du flere nyttige tips, fra SEOs synspunkt for nyhetssider. De fleste av dem ble prøvd og bruktbevist når jeg hadde erfaring med å være ansatt på et avisnettsted:

  • Søk etter innholdsoptimalisering, da søkemotoralgoritmer setter pris på kvalitetsinnhold med høyere rangeringer i SERPene. Så hold innholdet ditt rikt, fullt, relevant og alltid nytt innhold, støttet med flotte overskrifter som beskriver alt innhold på websiden i sitt beste. Ta gjerne med søkeordene eller nøkkelfrasene til kroppsteksten og bildetittelteksten også. På den måten må du imidlertid opprettholde riktig søkeordets tetthet innen ca 2 prosent av hele tekstskriften. For ytterligere informasjon, kan du alltid se gjennom de offisielle retningslinjene fra Google
  • Hvis du gjør SEO for nyhetssider, bør du være spesielt oppmerksom på URL-optimalisering når du oppretter hver side eller post. Alltid ha en dobbel sjekk for å plassere de riktige søkeordene eller nøkkelordene til hver nettadresse du oppretter, mens oppdateringen av de eksisterende kan også være en god ide - nyttig for leserne, og praktisk for å søke gjennom robotsøket samtidig. Også, vurderer SEO for nyhetssider, anbefales det å legge inn hver nettadresse med et unikt tall over tre sifre i lengden.

website promotion

Og her kommer bare den viktigste meta-tagsretningslinjen for SEO for nyhetssider, så du bør bedre vurdere følgende når du legger dem i: 7)

  • Først av alt vil en metatag som news_keywords hjelpe både utgiveren (la til å spesifisere og klassifisere massive data), så vel som de faktiske leserne (lettere å bla gjennom eller dele informasjonen, for eksempel , via sosiale koblingsprofiler)
  • Husk at den eneste tegnsetting som er tillatt i nettadressene dine og metakoder, er kommaer. Bruk dem bare for å skille mellom søkeordene og nøkkelfrasene.
  • De fleste av søkeordene her vil trolig ha samme verdi, mener jeg når du refererer til SEO for nyhetssider
  • Blant de mest nyttige funksjonene her er muligheten til å bruke opptil 10 søkeord som vilkår, e. g. , for å lage en ny kode for din nylig publiserte artikkel. Når du gjør det, vil du alltid ha en passiv dobbelttjekke: Skulle det skje at en enkelt artikkel viser seg å være irrelevant for emnet, kan brukerne raskt peke på det for en nesten umiddelbar løsning.

    December 22, 2017