Back to Question Center
0

Hvordan velge riktig innholdsord for å få flere brukerbesøk?

1 answers:

Hvis du velger de riktige søkeordene for nettstedet ditt for å få flere brukerbesøk, vil det ta litt innsats. Det vil også være en tidkrevende oppgave. Men hvert forsøk på å ha perfekt egnet søkeord vil bli tildelt en stor avkastning på investeringen - camaras profesionales antiguas. Tross alt er det ikke fornuftig å jobbe for mye og betale mye penger for endelig å skape godt innhold, noe som ikke er synlig for brukere i Googles liste over søkeresultatene.

Hvis du bare føler deg bortkommen til sjøs med søkeordene for optimalisering av søkeord og innhold, er jeg her for å hjelpe deg med å gjøre det riktige valget og ha det beste innholdet av søkeord. Så, la oss finne ut hvordan du lager et feilfritt nettsideinnhold. Siden vårt primære mål er å gjøre målgruppen villig til å lese den med spenning, er det ikke? Og søkemotorer, som Google selv, bør like det også!

content keywords

Høyre innhold og relevante nøkkelord

Før noe annet, la oss sette en definisjon på vanlig engelsk. Et søkeord er et kritisk viktig ord som surfer folk bruker for å fullføre det ultimate målet med søknadsforespørselen. Fint. Men hva med den beste måten å velge riktig søkeord for innholdet på nettstedet ditt og nyte mer trafikk?

Jeg foreslår å gjøre et skritt tilbake. La oss se den riktige prosessen med å velge innholds søkeord, fra utsiktspunktet til potensielle kunder. Tross alt er de ment å gjøre en praktisk bruk av disse søkeordene og nøkkelfrasene. Etter denne veldig enkle, men godt arbeidende forutsetningen, la oss se de viktigste tilnærmingene for å fullføre oppgaven helt fra begynnelsen:

Gå ut for å spørre målgruppen din

Bare snakk med dine potensielle kunder, for eksempel på sosiale plattformer, blogtvister eller diskusjoner på nettet på nettet. Spør folk hvilke referanser de vanligvis gjør til produktene dine. Wonder er hvordan de vanligvis ringer de produktene eller tjenestene du har å gjøre med. Du kan bli overrasket med noen egentlige egenskaper i vokabularet som brukes av folk til å foreta en søknadsforespørsel. Til slutt, prøv å se hvilke lang hale setninger er mest sannsynlig å bli brukt til en forespørsel forespørsel henvist til dine produkter eller tjenester.

Fortsett å søke på sosiale medier

I dag er riket av sosiale medier overfylt av folk som søker på nettet etter de fleste alt de trenger. Og det er mange diskusjoner, anmeldelser, opplæringsprogrammer og andre nyttige ting for deg der ute. Bare gå på noen sosiale lenker, som Twitter, eller Facebook, bare for å se hva ekte mennesker sier for øyeblikket, og hvilke innholdsord som de bruker for å referere til temaene du er interessert i.Og sørg for å sjekke ut de mest trending emnene i din posisjon, det ville være nyttig.

seo keywords

Bruk verktøy for innhold Nøkkelord Forskning

Før du kan annet, kan du bare bruke Google autofullfør søkeskjema. Jeg mener at du skal begynne å skrive for å se de mest populære forslagene fra søkemotoren, i henhold til forespørsler fra levende folk. Du kan også bruke en GooglTrends-database for å gi deg et godt innblikk, som er svært nyttig for å velge riktig innholdsord. Tross alt anbefaler jeg at du søker etter Wordtracker. Jeg tror det er det fineste verktøyet for vårt formål, som kan vise deg et stort sett med nyttige data som dagens konkurranse, søkevolum, vurderer ditt territorium og mye mer.

December 22, 2017