Back to Question Center
0

Er det sant at det er HTTPS og SEO-effekt på dine rangeringer?

1 answers:

La oss ta det for gitt - i dag, sterkt avhengig av HTTPS og SEO, påvirker alle nettsiderrangeringer i listen over søkemotorresultatsider, med nesten ingen utestenging. Det er nok grunner til å bytte nettsiden fra HTTP til HTTPS, bare med tanke på dagens globale trend for den beste og sikreste brukeropplevelsen. Fra utsiktspunktet for å kjøre en kommersiell handling, for eksempel, er en nettbutikk, HTTPS og SEO-effekten helt klart. Vi bør bare møte det - det er alltid langt bedre å handle proaktivt - round glass table top 28. Og den moderne virkeligheten på nettet trenger oss til å gjøre vårt beste for å holde hvert vellykket nettbasert prosjekt foran slike endringer.

https seo impact

Videre har Google selv nylig kunngjort sin egen topp prioritet, særlig på bedre sikkerhetsnivå. Og du har sikkert lagt merke til at alle tjenestene som støttes av søkegiganten, nå gir en sikker tilkobling automatisk (som Google Search selv, Gmail, Google Disk, osv.). Vel, vi ser at teamet i Google nå jobber med å gjøre Internett sikrere for å surfe, og sikre økonomiske transaksjoner, enda vanskeligere enn noen gang før!

For ikke å nevne at de største aktørene i nettmarkedet alltid gjør sitt beste for å levere kun A-1-produkter eller -tjenester. Faktisk har et tidligere utrolig sikkerhetsnivå via sikre HTTPS-krypteringsprosedyrer allerede blitt en standard tilstand for å drive sine virksomheter. Jeg mener at de mest erfarne Internett-kundene forventer å avtale bare med nettsidene som tilbyr et godt sikkerhetsnivå med HTTPS. De forventer bare en slik sikker brukeropplevelse som standard, bare å hoppe over de utdaterte plattformene som fortsatt kommer uten SSL-sertifikater.

Fortsatt nølende med HTTPS og SEO-innvirkning på bedriftens nettsideopprykk i Googles liste over SERPs? Du kan like godt finne alle svarene på de offisielle nettsidene av Google, og består hovedsakelig av de som fortsatt er usikre på å få den endelige beslutningen om å overføre fra HTTP til HTTPS. I stedet for å overbevise deg om noen gode fordeler i nettbasert markedsføring, som kommer fra felles HTTPS SEO-effekt, skal jeg få en kort oversikt over prosessen med å skifte fra HTTP til HTTPS for nettstedet ditt.

  • Gjør et kjøp av ditt SSL-sertifikat
  • Når du håndterer riktig (selv av deg selv), kan du få en enkel og ganske enkel prosess for å få websidene dine flyttet til HTTPS.
  • Passer gjennom installasjonsprosedyren for sertifikatet ved hjelp av en hostingkonto på nettstedet ditt
  • Det er viktig å få dobbeltsjekke på alle koblingene dine, som en gang din overføring er fullført, hver nettadresse uten full oppdatering til HTTPS vil gå tapt for alltid

https or http

Tross alt, ikke glem å informere søkemotorene til din nettsideoverføring. Bare ha 301 omadresser satt opp til HTTPS, for å få hver bruker som har bokmerket noen nettside av deg automatisk veiledet til de nylig oppdaterte. Til slutt, hvis du har problemer med Googles søkekonsoll, anbefaler jeg at du lager to individuelle egenskaper for å skille HTTP- og HTTPS-baserte sider for å forhindre at dette rotet en gang for alle.

December 22, 2017