Back to Question Center
0

Søkemotoroptimalisering og innsending: er disse to konseptene uatskillelige?

1 answers:

Vel, jeg er sikker på at det er et spesifikt forhold mellom søkemotoroptimalisering og innsending. Men er disse to konseptene faktisk uatskillelige? Jeg antar det ikke. For å være mer presis, pleide begge å være uadskillelige. Men disse tider gikk lenge. Faktisk for flere år siden var det et viktig punkt for søkemotoroptimalisering og innsending som kommer hånd i hånd. Jeg mener at SEO-strategien din kun kan tas til handling etter at du har gjort en fullstendig innsending til en bestemt søkemotor (f.eks. e. , du skulle gi et individuelt varsel, informere enten Google eller Bing om at den nylig lanserte nettsiden var klar for indeksering).

search engine optimization and submission

Men søkemotoroptimaliserings- og innleveringsprosedyrene er helt forskjellige ting. Jeg mener, mens det sentrale konseptet med SEO forblir det samme, er selve innsendelsen nå vanlig gjennomført som standard eller ville være selvdrevet måte. Tross alt, alt du trenger om innsendelsen, gjør bare en sjekk for fullstendig indeksering av søkemotoren.

Prosedyren selv har aldri gitt rom for noe som "spør" eller "forteller" de søkemotorene du vil ha, for eksempel å bli rangert høyere for bestemte søkeord. Faktisk er det ingen måte å tvinge søkemotorene til å inkludere sidene dine i topp 10 eller noen andre stillinger i søkeresultatene deres (i hvert fall uten å bryte sine retningslinjer ved å bruke Black-Hat SEO teknikker eller andre ulovlige ordninger å manipulere sine søkealgoritmer). Bare for fullstendig skyld kan vi påvirke en bestemt siderangeringsposisjon ved å søke etter pay-per-click-annonser, som skal vises innenfor de førstbetalte oppføringene på toppen. De fleste brukerne vil imidlertid sannsynligvis hoppe over dem til fordel for rent organiske søkelister.

Så la oss gå tilbake til emnet for å få den endelige dommen på søkemotoroptimalisering og innsending. Igjen, en manuell innleveringsprosedyre kunne bare brukes til å gi et signal om at de nye sidene var klare for indeksering av crawlere. Og nå går det automatisk under nesten alle omstendigheter. For å sjekke det ut, og sørg for at sidene dine ble funnet av søkemotorene for indeksering, er alt du trenger å gå til søkefeltet, og fylle det med nettstedets hjemmesideadresse (for eksempel www. YouHomePage. com). På den måten, hvis du ser at sidene dine vises i søkelisten, er alt i orden. Så ser du at nettstedet ditt fortsatt vil bli indeksert av Google, selv om du ikke gjør noe med vilje, maksimalt innen to uker. Tross alt tar en komplett indeksering (selvfølgelig, avhengig av din webside count) omtrent en uke eller så.

seo and submission

Konklusjon

Vær imidlertid oppmerksom på at det er en annen prosedyre, noe som kalles "innsending" eller "abonnement" på søkemotor. Jeg mener at du oppretter kontosiden din på Google+. Formålet med prosedyren er å gi noen rangeringsfordeler ved å bygge en bedre tillit og anerkjennelse av søkemotoren. Men folk sier at fullføring av abonnementet på Google+ fortsatt kan fungere for å be om en nesten umiddelbar indekseringsprosess Source .

December 22, 2017