Back to Question Center
0

Er det sant at SEO og innholds markedsføring må handle sammen?

1 answers:

Det er ganske tvilsomt spørsmål om SEO og innholds markedsføring. Og det er mye forvirring om riktig bruk. Noen webmastere tror at de begge passer perfekt sammen, de andre tror fortsatt at de er i strid. Så, la oss prøve å finne ut om det er sterke relasjoner mellom SEO og innholdsmarkedsføring, eller ingenting til det.

seo and content marketing

Før noe annet, la oss prøve å få et motsatt forslag. Hva om SEO og innholds markedsføring ikke handler sammen? Det ville være veldig galt, jeg burde innrømme - cure minceur express lierac premium. Selvfølgelig er det mange forskjeller mellom dem. Ja, det er enda noen kritiske områder hvor SEO og innholds markedsføring er helt fremtredende. Så, la oss innse det - mens de begge har flere differensieringspunkter, er det fortsatt umulig å dele dem i to separate deler. Jeg tror at å observere hver eneste forskjell mellom dem ville ikke gi mening. I stedet for det foreslår jeg at vi fokuserer på denne muligens enkleste, men likevel klare sammenligningen.

Her er en kort liste over punktposter:

  • Bred innholds markedsføring er mer omfattende. Teknisk søkemotoroptimalisering er smalere og mer målrettet.
  • SEO og innholds markedsføring går perfekt hånd i hånd. Søkemotoroptimalisering stiller krav til å bli oppfylt ved å opprettholde et omfattende innholds markedsføringsstrategi.
  • Tenk bredere om SEO - bruk sine spesifikke tekniske funksjoner for å integrere dem i innholdsmarkedsføring. På den annen side vil en vellykket innholdsmarkedsføringsstrategi trenge en dobbeltsjekk for å matche de tekniske kravene til søkemotoroptimalisering.
  • Innholdsarkitektur handler om søkeord, nøkkelord med lang hale, kvalitetsskrifter, informativt innhold og så videre. Så, la oss innse det - selve essensen av innholdsmarkedsføring er en praktisk implementering av teknisk SEO, som krever innhold på egen måte.
  • Søkemotoroptimalisering er satsing på søkeordforskning, gjør riktig bruk av dem, samt sporing av rangeringen for de søkeordene på SERPene. Innholds markedsføring står for bruk av søkeordene, jeg mener deres praktiske anvendelse gjennom riktig strategi for å kombinere søkeordets tetthet med naturlig og høy kvalitet skrivevennlig for levende mennesker.
  • SEO vil kreve at nettsider skal være innebygd med tilbakekoblinger. Innholds markedsføring bidrar til å gi kvalitetskoblinger ved å publisere et toppklassemessig innhold som vil være interessant for folk og engasjere massene av koblinger med mer trafikk.
  • Søkemotoroptimalisering er en helt konsekvent gjør som krever en non-stop vedvarende tilnærming. Det gjør også markedsføringsstrategi med sin løpende handling og proaktiv tilnærming. Du kan ikke bare gjøre dem begge, da du bare bør fortsette å gjøre dem konsekvent for å se stabile resultater og langvarige resultater.

seo content

Tross alt er det fortsatt noen konseptuelle forskjeller mellom SEO og innholdsmarkedsføring, bør jeg innrømme. Her er hvorfor - søkeoptimaliseringen handler om mye mer forskjellige tekniske ting, bortsett fra innholdet og tilbakekoblingen selv. Og hva vi bør ta for gitt, er at SEO har noen nettopp spesialiserte oppgaver for å håndtere for eksempel metadata, tagging, roboter. txt optimalisering, sitemap strategi, etc.

December 22, 2017