Back to Question Center
0

Hvordan lage SEO-vennlige produktbeskrivelser?

1 answers:

Det er en noe vanlig bedrag om å gjøre SEO-vennlige produktbeskrivelser. Faktisk tror for mange nybegynnere på nettbutikker at bruk av en populær e-handelsplattform for å liste hundrevis av produktene deres ville være nok til å se en stabil økning i trafikken. Dessverre har dette forslaget ingenting å gjøre med en vellykket nettbutikk.

seo product descriptions

Sannheten er at å gjøre en skikkelig optimalisering for e-handel nettsteder vanligvis viser seg å være mye vanskeligere enn noen standard SEO fungerer for de mest enkle nettsteder eller blogger som kommer opptil 10 sider teller. Jeg mener å snakke med hundrevis eller tusenvis av SEO produktbeskrivelser er kjerneventiliseringsproblemet for hver e-handelsvirksomhet, altfor ofte ledsaget av mange problemer som raskt kan bringe løveandelen av online-entreprenører til frustrasjon. Nedenfor skal jeg forklare hvordan du gjør mer effektive SEO-vennlige produktbeskrivelser. Jeg tror oppgaven kan gjøres på sin beste måte ved ganske enkelt å unngå de mest vanlige optimaliseringsfeilene som er oppført nedenfor.

For tynne produktbeskrivelser

Basert på min tidligere erfaring, har ufullstendige eller for korte tekstbeskrivelser for produktene dine nesten nesten ingen sjanser for at oppføringene dine blir vist blant de 10 beste søkeresultatene. Selv om du hovedsakelig arbeider med lavfrekvente spørringer (e. g. , for elektroniske gavebutikker og spesielt klærforretninger), legger du til en lydbeskrivelse på hver produktside, er det eneste rette sporet du burde flytte på helt fra begynnelsen.

Faktisk, jo mer unikt og fullstendig innhold du har, desto bedre sjanser til å bli omtalt av søkemotorene for høyere rangering. Selvfølgelig kan det visuelle innholdet tale tusen ord, men la oss innse det - søkemotorene kan ikke «lese» eller «forstå» bilder. Så den grunnleggende ideen her er å ha unike og relevante SEO-vennlige produktbeskrivelser, noe som bør overstige det vanligste standardordtellingen (bare sjekk ut på nettet for flere sammenlignbare oppføringer for å gi deg dette nødvendige innsiktet). Gjør det, husk følgende punktpunkter:

  • Gjør aldri noe som en copycat. Ellers vil du få mer skade enn godt. Og det verste scenariet her kan til og med føre til rangering av søkemotorer.
  • Fokuser på innhold av høy kvalitet for å gi en presis og lyd produktbeskrivelse som gir mer verdi til potensielle kunder. Jeg mener her SEO-produktbeskrivelsene dine er ment å hjelpe folk til å kjøpe et kjøp.
  • Ikke gå for langt med en innholdslengde, det er ikke nødvendig å lage en massiv produktbeskrivelse, bare for fullstendighetens skyld.Husk at for mye innhold er mer sannsynlig å skade rangeringen din, i stedet for å gi deg et løft i kjøpskonvertering.

seo descriptions

Ikke-unike produktbeskrivelser

Å legge til originale produktbeskrivelser fra produsenter ville være din verste feil. Å ha noe unikt tekstinnhold garanterer at nettsidene dine aldri blir sett på toppen av søkeresultatene. Faktisk er slike standardbeskrivelser for ofte brukt av mange nettsteder uforsiktig nok til å legge igjen en del av den kopierte teksten i sin opprinnelige form. Derfor, med tanke på ikke-unikhet, vil Google bare filtrere det dupliserte eller ødelagte innholdet og sparke alle de uheldige nettstedene ned på rangeringslisten.

For å gjøre ting enda verre, blir originale produktbeskrivelser fra produsenter vanligvis skrevet på en måte som nesten ikke kan kalles den bestselgende. Ikke la noen dårlige SEO-optimaliserte produktsider eller noe skrapt innhold som ser ut som spam fra synspunktene til søkemotorene. Skulle du ha noen komplikasjoner, for eksempel, hvis du bare har ingen anelse om hvordan du skriver en individuell produktbeskrivelse, kan du også sette en spesiell "ingen indeks" metatag på den siden. Hvis du gjør det, vil du beholde din SEO-innsats minst i god stand, uten risiko for å bli trukket ned på listen over rangeringer.

Lydproduktomtaler

Selvfølgelig vil de fleste av dine potensielle kjøpere sannsynligvis se noen kundeanmeldelser på produktene dine før du forplikter deg til å kjøpe. Å ha din websideoppføringer støttet av mange lydproduktanmeldelser, lar deg aldri gå glipp av selv den mest straffeste delen av målgruppen din. Også å investere litt tid i å få slike vurderinger kan være så nyttig å rangere som dine unike salgssider selv. Tross alt støtter du dine SEO-vennlige produktbeskrivelser med "levende" vurderinger kan gjøre søkemotorene tilbake til websidene oftere, og dermed forbedre søkemotoroptimaliseringsarbeidet ditt i det hele tatt.

Møt etterspørselsbehovet

Jeg mener her at du også bør vurdere søkeresultatet til målgruppen når du optimaliserer produktsidene dine. Tenk bare på hva folk mest sannsynlig vil skrive inn i søkefeltet. På den måten jobber du i henhold til overskriftene, tittelsidene, nettadressene og selvfølgelig dine SEO-vennlige produktbeskrivelser. Bare arbeid på disse elementene, som om du var en potensiell kunde på jakt etter et bestemt produkt på nettet. Ok, det er lettere sagt enn gjort. Men her er noen tips for å hjelpe deg med bedre søkeoptimalisering for produktsider:

  • Legge inn tittelkoder og H1-overskrifter med merkenavn og modellnummer.
  • Legg til bilde alt-tagger for hvert element av visuelt innhold på siden.
  • Bruk aldri de samme langsvarte søkeordene eller nøkkelfrasene på en enkelt nettside gjentatte ganger. Unngå at websidene dine overstuffes med for mange søkeord.
  • Ikke engang tenke på noen alternative måter å vise innholdet på (som iframes). Tekstbeskrivelsene dine bør alltid finnes på produktsidene de er ment å bli landet på.
  • Arbeid på «snakk» -adresser, la dem gi et rent og klart sammendrag av hvert produkt du har å gjøre med. Glem noen tilfeldig genererte numeriske IDer. Opprett unike nettadresser for sidene dine, hver med et langt hale søkeord eller en nøkkel setning. På den måten vil «snakk» -adresser hjelpe deg med mer SEO-vennlige produktbeskrivelser, samt gi bedre brukeropplevelse med riktig semantikk og høyere relevans.

on page seo

Lukkede tanker

På den måten, ta vare på de levende brukerne og lagre nettbutikken din med lydproduktbeskrivelser, vil du ha mer sjansene for å være god for google også. Sørg for å gi mer verdi til dine besøkende ved å gi nyttige, men fortsatt SEO-vennlige produktbeskrivelser, informative anmeldelser, guider, opplæringsprogrammer, osv.Når du gjør det, vil Google gjenkjenne at nettsidene dine er det rette stedet å bli vist for flere brukere som søker etter relevante søkeord Source . Tross alt tror jeg det var poenget, ikke sant?

December 22, 2017