Back to Question Center
0

Hva kan jeg gjøre for å få en bedre søkemotorrangering?

1 answers:

Høy rangering i søkemotorer er det primære målet for hver nettsideeier. I denne artikkelen vil jeg dele noen nyttige tips for å øke din organiske trafikk uten å bryte banken. Så, la oss komme i gang.

better search engine ranking

Fokus på å gjøre nettstedet ditt attraktivt

Det er ingen overraskelse at et godt utformet nettsted har langt flere sjanser til å få bedre søkrangeringer enn den med en dårlig design. Visuelt tiltalende nettsted oversetter ikke bare til forbedrede søkemotorrangeringer, men øker også brukerengasjementet med ressursen. Dette aspektet er spesielt viktig for e-handelsbutikker. Husk at det er en liten sjanse for at besøkende vil betale pengene sine til en kjedelig, kikkende nettside.

Google elsker friskhet

Virkeligheten er at det å gjøre nettstedet ditt attraktivt, er ikke nok. Du må også oppdatere ressursen jevnlig. Dette betyr å generere nye artikler, blogginnlegg, casestudier og hvite papir så ofte som mulig. Ellers vil webkryptere stoppe å besøke nettstedet ditt, vurderer at det ikke lenger er relevant.

En innholdsoppgradering er en avgjørende faktor som fører til en forbedret søkrangering. Kontroller at oppdateringsfrekvensen er vanlig. Ideelt sett er en oppdatering hver dag viktig for bedre søkemotorrangeringer. Ved å generere verdifullt innhold på daglig basis, styrker du virkningen av eventuelle SEO-tiltak du tar.

Tilbakekoblinger av høy kvalitet er en nøkkel


Sannheten er at innholdsgenerering ikke er nok - brukere over Internett trenger å vite at det er en flott nettside som genererer spennende innhold. Del linker til nettstedet ditt så mye som mulig. Disse tilbakekoblingene spiller en avgjørende rolle i å øke søkemotorens rangering. Unngå kobling spam - Web crawlere kan raskt identifisere spam trafikken. Husk at "black hat SEO" -teknikker i ekstreme tilfeller kan føre til blokkering av nettstedet.

Kvaliteten på nettstedet der tilbakekoblingen er opprettet, er også viktig. For eksempel vil en tilbakekobling fra en velrenommert blogg med høy domenemyndighet ha mer verdi enn en tilfeldig Instagram-gruppe. Så, i stedet for spam, kan du prøve å kontakte pålitelige nettsteder og ha innholdet ditt omtalt der.

Bruk Video Marketing

Foruten fersk innhold og bilder, prioriterer Google tilpasset videoinnhold. Bruk av videoer for å markedsføre nettstedet ditt er alltid en god beslutning. Video markedsføring gir deg tilgang til gratis, store trafikkilder som YouTube og Vimeo. Kanskje det er en av de mest kostnadseffektive måtene å få ordet ut om merket ditt.

Embedding YouTube-videoer kan bidra til å øke nettstedets rangering. Pass på at videoene du legger inn, er både interessante og nyttige for seerne. Fokuser på å publisere videoer av høy kvalitet som er relevante for bedriften din. Det vil gå langt i å forbedre søkemotorrangeringer.

google rankings

Summing-Up

Dette er bare noen av de grunnleggende trinnene du kan ta for å klatre opp den ordspråklige stigen. Sikkert, mange andre tiltak må tas for å sikre en høy søkemotorrangering. Dette er de underliggende forhold som må oppfylles for å komme videre Source .

December 22, 2017