Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg nå ut til B2B-kjøpere ved hjelp av SEO?

1 answers:

I dag er det allerede en vanlig situasjon når hver digital markedsfører bruker SEO for å øke avkastningen på investeringer, og drive mer inntekter. For allerede et par år har søkemotoroptimalisering i sin moderne forstand blitt utrustet av B2B-markedsførere som et hemmelig våpen for å gjøre innhold av svært høy kvalitet ut av konkurransen. Jeg mener at bruk av SEO for å skape et varemerkes stemme og forme sin online-tilstedeværelse kan hjelpe ikke bare å nå ut til B2B-kjøpere, men å ha en nesten fysisk kontroll over alle stadier av deres vanlige online reise for å bestemme seg for å få et endelig kjøp etter alle.

using seo

Tilsynelatende har bruk av SEO for å koble innholdsmarkedsføring med B2B-kjøpere nylig vist seg å være enda mer effektiv enn de fleste av oss noen gang ville tro. Ifølge det nylige estimatet, kan en smart markedsfører som bruker SEO for å adressere målgruppen til uutviklede klienter, eller en individuell markedsnisje gi en virkelig imponerende 80% økning til upsells og cross-sells. Tatt i betraktning et så lovende prospekt, la oss ta en titt på prosessen med å bruke SEO for å nå ut til B2B-kjøpere trinnvis - coral pink fascinator headbands.

Kjenn tokkene til B2B-kjøpere

Først og fremst bør du forstå og dykke inn i kjøperens reise for å kjenne dine målgivers særegenheter, med alle behov, ønsker, intensjoner og eventuelle Andre følelser styrer dine potensielle kunder. Før noe annet, anbefaler jeg at du setter en diskusjon med teamet ditt på følgende punkter:

  • Hvilke problemer eller felles problemer oppstår vanligvis av dine kjøpere?
  • Hvilke faktorer (internt eller eksternt) driver kjøperne for å lure på en løsning?
  • På hvilken måte undersøker de ofte de nye mulighetene eller løsningene?
  • Hvilken innholdstype er mer sannsynlig at de samsvarer med deres preferanser i sin helhet?
  • Hva er hoved sjekklisten som brukes av dine kjøpere til å sammenligne forskjellige leverandører (for eksempel prising, kundeservice, servicegaranti osv.)?

Har grundig forskning for nøkkelord

Når du har beregnet en reise hos B2B-kjøpere, må du handle proaktivt. Jeg mener å bruke SEO her er ikke begrenset til en tradisjonell søkeordforskning. Saken er at som en profesjonell markedsfører må du få en enda mer grundig forståelse av sine hyppigste spørsmål bortsett fra søkeordene. Når du legger den på vanlig engelsk, bør du opprette det riktige innholdet for å bli sett av de riktige menneskene på riktig stadium av reisen. Bare tenk grundig på hva, når, og på hvilken måte du skal representere hver type innhold for en perfekt kamp med kundens behov.

Opprett og tilpass, Mål og juster

Enten du lager nytt innhold eller har en revisjon av den allerede eksisterende, holder fokuset på å forsøke å møte brukerens behov. Vurder følgende punkter om innholdet. Arbeider du med riktig format som er foretrukket av publikum? Adresserer du sitt rette segment? Har du tatt med de riktige CTA-ene for hvert trinn på kjøperens reise? Hvor bra går det på bærbare enheter som smarttelefoner og tabletter?

seo website

For Konklusjon

Ja, det kan vise seg å være en skremmende oppgave, jeg burde innrømme. Men du bør aldri haste for å få fram noe lavkvalitets innhold. Ellers vil det harde arbeidet ditt bare ikke gi mening - det er ikke noe poeng ved å bruke SEO for ikke helt feilfritt innhold som ikke holder prosjektet i gang. Det er derfor ikke skimp å betale mer tid og krefter for å måle din nåværende fremgang og levere rettidige tilpasninger. Tross alt, aldri nøl med å bruke så mange forskjellige beregninger som mulig. På den måten kan du være trygg på minst mot de alvorligste problemene som gir et signal om at innholdet ditt ikke fungerer i det hele tatt.

December 22, 2017