Back to Question Center
0

Hvordan oppnå balanse mellom SEO og e-handel markedsføring?

1 answers:

Som eier av e-handel, vet du på forhånd hvor viktig det er å få kundenes tillit, slik at flere besøkende vil bestemme seg for å kjøpe fra deg. Når du begynner å markedsføre nettbutikken, bør ditt primære mål være å målrette mot brukere som ønsker å kjøpe. Den beste måten du kan gjøre det på er å utnytte SEO for din e-handel nettsted - cottonseed temperature probe.

I dag vil jeg fortelle deg om de beste teknikkene for å oppnå en balanse mellom SEO og e-handelsmarkedsføring. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan fordoble trafikken på e-handel på kortest tid. 3-trinns guide for å oppnå balanse mellom SEO og e-handelsmarkedsføring

Lag en søkeordforskning

Først , fokus på å identifisere inntektsgenererende søkeord for nettstedet ditt. I dag er det mange utrolige SEO-verktøy for å spore trafikken på nettstedet ditt. Velg den som vil gi deg rapporten om hele livssyklusen til kundene dine. Det vil være bra hvis rapporten viser deg de brukerne som besøker nettstedet ditt, men ikke konverterer til kunder. Undersøk rapporten, og lim inn på søkeordene som betyr besøkende som er klare til å kjøpe dine produkter. Når du er ferdig med det, skiller du disse setningene i to kolonner:

  • Høye søkeord;
  • Søkeord av høy kvalitet.

Høyt antall søkeord er de som gir inntekt ved å generere mye målrettet trafikk. Høykvalitets setninger, tvert imot, gir ikke så mye trafikk. Men disse setningene tiltrekker seg kunder for dine tjenester og produkter med de største marginene. Følgende to typer trafikk utfyller hverandre og forbedrer Googles rangeringer. Det er viktig å bruke dem når du markedsfører nettbutikken din, siden de bidrar til å bygge ditt rykte som et etablert e-handelsområde i lang tid.

Øk kvaliteten på besøkende

Når det gjelder trafikk på webområdet, fokuserer de fleste på tallene, ikke kvaliteten, noe som er helt feil. Til tross for at kvaliteten ikke får så mye oppmerksomhet som kvantitet, er sannheten at den tidligere er langt mer verdifull enn sistnevnte. Du bør forstå at besøk alene ikke tilsvarer en lønnsom virksomhet. For å tjene penger må du konvertere de besøkende og gjøre dem til kunder. Heldigvis er det mange måter du kan tiltrekke og beholde kunder. Start med å implementere live chat og tegn på sosialt bevis. En annen god ide er å skape spennende produktdemo videoer. Vurder også kvalitetsproduktbilder - de er et helt grunnleggende element i produktsidene. En annen måte å oppnå balansen mellom SEO og e-handelsmarkedsføring, er å fokusere markedsføringsinnsatsene på høykvalitets konverterings søkeord mens det lukkes. ut høy trafikk og lav konverteringsgenererende søkeord. Annonsering med søkeordene du identifiserte i trinn ett, vil være billigere for deg, fordi du får et mindre antall totalt klikk. Videre vil det også være mer lønnsomt fordi du tiltrekker brukere som er klare til å kjøpe. Selv om oppgavene ovenfor kan ha mye innsats, når du får dem riktig, vil det være mye lettere for deg å opprettholde dem.Så lenge du holder deg på toppen av de mest målrettede søkeordene, vil din e-handelsside begynne å generere inntekter til en enestående pris.

December 22, 2017