Back to Question Center
0

Hva skal jeg vite om en e-handel nettstedarkitektur?

1 answers:

Generelt søkemotoroptimalisering er en blanding av utdannede gjetninger og data-drevne beslutninger. Til tross for disse troen er det imidlertid noen grunnleggende prinsipper og praksiser igjen. En av et viktig aspekt ved et e-handelsnettsted er nettstedets indre struktur eller, som det også brukes, arkitektur. E-handelsarkitektur kan enten gjøre eller ødelegge trafikken din.

Det er derfor du trenger å implementere grunnleggende om e-handelens nettsidearkitektur og holde den til alle søkemotorstandarder. I denne artikkelen vil vi diskutere noen viktige e-handelswebarkitekturer som vil hjelpe deg med å generere kvalitet og målrettet trafikk til nettstedet ditt, samt forbedre brukeropplevelsen - grain solutions.

ecommerce website architecture

Krav til e-handelens nettsidearkitektur

 • Koble din hjemmeside med kategorisider

  En hjemmeside er en viktig del av nettsteder, enten det er en blogg eller e-handel. Denne siden mottar den største mengden målrettet trafikk fra søkemotorer. Derfor bør den inneholde den mest verdifulle informasjonen om produktene eller tjenestene dine, og gi brukerne en klar forståelse av hvilke andre nettstedskategorier som handler om. Du må sette produktsidene så nært som mulig på hjemmesiden din for å gi den mer trafikk og autoritet. Det er en perfekt mulighet til å forbedre sidens navigering, siden brukere må komme til den nødvendige informasjonen i to klikk. Videre viser du Google og andre søkemotorer at enkelte sider på e-handelsstedet ditt er av stor betydning, og på grunn av dette er de lett tilgjengelige for brukere.

  • Navigasjonssider på hovedsiden

  De neste mest signifikante sidene etter hjemmesiden din er hovednavigasjonssider. De inneholder et flertall av nettstedets autoritet. E-handelsbutikkens hovednivå navigasjonssider er sannsynligvis kategorisider. Ved korrekt strukturering av disse sidene har et autoritetsnivå gått fra hjemmesiden til kategorisider til en høyere verdi bare fordi de ligger nær din hjemmeside som genererer den høyeste myndighet. Denne typen arkitektur gir deg mulighet til å sende trafikk gjennom alle webkategorier på en rettferdig måte.

  • Kategori navigasjonsside autoritet

  I e-handelens nettsidearkitektur er de nest mest autoritetssidene etter hjemmesiden butikkens hovednivåkategorier. For å forbedre nettstedet autoritet og øke konverteringen, må du legge til høy kvalitet, unikt og relevant innhold til sidene. Ved å gjøre det, vil du være i stand til å heve underkategori saks autoritet.

  ecommerce website

  • Underkategori sider autorisasjonsforbedring

  Så snart du øker hovednivånavigasjonens autoritet, Du kan forbedre autoriteten til sine underkategorier sider. For å utvide en autoritet i underkategorier, må du implementere samme arkitekturmetode som for forbedring av kategorisider. Du bør legge innholdet i nærheten av den viktigste e-handelssiden, som viser at denne siden er verdifull for brukere. Videre skaper interlinking i innholdet på underkategori sider flere måter for brukere, samt for Google-bots å forstå deres tilkobling og relevans for hverandre.

December 22, 2017