Back to Question Center
0

Trenger du video SEO-firma for visuelt innholdsopprykk?

1 answers:

Hvis du vil rangere høyt i Googles søkeresultater, bør en video SEO være en del av markedsføringsstrategien din. Ifølge statistiske data er det 53 ganger lettere å rangere en video på søkemotorer enn å rangere et nettsted. Videre utgjør videoer 64% av all internettrafikk, og det forventes å vokse til 80% av all trafikk innen 2019 - monkey in the bank. I dag er videoannonsering den mest utbredte metoden for produkter eller tjenester. Grunnen til at virksomheten har en tendens til å bruke video i kampanjekampanjer, er effektiviteten av denne metoden for annonsering.

Det er ikke en hemmelighet at visuelt innhold blir riktig oppfattet av brukere i alle aldre. Du kan presentere firmaets verdier, tjenester og prispolitikk i tre minutter lang video. Denne informasjonen vil være presis og minneverdig i motsetning til store og kjedelige tekster. Den ene utgiverforeningen presenterer en statistisk informasjon som viser at 80% av brukerne husker å se en videoannonse i den siste måneden, og 46% av dem gjør noen oppfølgingstiltak etter en klokke. I dag tilfredsstiller mer enn 70% av bedriftene med ytelsen av deres online video markedsføring. Disse beviser, og statistiske data tyder på at videoannonsering er gunstig for enhver Internett-bedrift og bidrar til å øke sitt rykte blant potensielle kunder. Det er derfor du også må benytte denne muligheten til din fordel. I denne artikkelen vil vi snakke om noen teknikker som video SEO-selskaper gir og lærer å implementere dem for våre nettsteder. Tips om bruk av video for å forbedre søkemotoroptimalisering

Det er samme optimeringsaksiom med innhold på nettstedet, enten det er tekstlig innhold eller video. Det vil ikke bli nådd av potensielle kunder, med mindre det kan bli funnet. Følgende tips vil hjelpe deg med å bruke video for din SEO-fordel.

Først av alt, gjør videoen kort, men full av kvalitetsinformasjon. Den optimale videolengden er mindre enn fire minutter. Etter fjerde minutt vil engasjementshastigheten falle. Videoen din skal være lys og engasjerende for å få brukeren til å se den til slutten. Så, du må gi litt interessant informasjon i begynnelsen av videoen din for å lokke en person og holde denne interessen til siste øyeblikk. Videre må du presentere virksomheten din på en slik måte at en person følger domenekoblingen.

Du må også lage rike videooppdrag med de mest målrettede søkeordene dine. Det fungerer som miniatyrbilde ved siden av beskrivelsen av innholdet på siden. Rike utdrag gjør at du kan rangere høyere på SERP i henhold til Google Hummingbird-oppdatering. Videre må du sende inn et video XML-sitemap for å gjøre nettstedssidene dine indeksert med et videofullt utdrag.

seo video

For å hjelpe søke bots gjennomgå innholdet ditt for relevans, kan du transkribere skriptet ditt. Det er det beste alternativet for å la søkemotorer analysere videoinnholdet ditt for mening og gi videoen som et relevant resultat for en brukeres spørring.

December 22, 2017