Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg gjøre SEO for kategorier i en blogg?

1 answers:

Nettstedseiere lager blogginnlegg for å forbedre deres nettsiderrangeringer og tiltrekke seg mer trafikk til deres nettsted. Hvis du lager en blogg, vil du at dine potensielle kunder kan finne den og kommer til nettstedet ditt gjennom det. Videre vil du kanskje også at besøkende på nettstedet ditt skal kunne observere dine nylig publiserte innlegg på bloggen din - mobile basso moderno per tv. Det er en utmerket mulighet til å konvertere dine nye besøkende til vanlige lesere av bloggen din. Innhold som du har opprettet med tålmodighet og omsorg bør ikke være skjult på bloggen din etter at bare en av dem har lest fra publikum. Et nylig publisert innhold kan også komme til nytte for dine kunder og lesere. Derfor skal det alltid være levende og synlig for alle. For å gjøre det, må du dele bloggen din i optimaliserte kategorier. Det vil hjelpe både dine potensielle lesere og søkebots, undersøke alt innhold på nettstedet ditt og forbedre blograngeringen din i Google. I denne artikkelen finner du noen verdifull informasjon om hvordan du kategoriserer bloggen din for å påvirke plasseringene på Google.

seo categories

Når du ikke har noen kategorier

Det er mange bloggere som kontinuerlig lager nytt innhold, legger inn den dype siden av den gamle. På den ene siden er de rett fordi de kontinuerlig legger til unike og verdifulle opplysninger på deres nettside. På en annen side gir du ikke mulighet for dine nye bloggere å hente noen relevante fakta fra ditt nylig publiserte innhold. Dine innlegg synes å være skrevet bare for å bli lest en gang. Hvis du ikke har tagger og lenker fra en artikkel til en annen, mister du bare trafikken din. Videre er du forverret brukeropplevelse med deg blogg, slik at de ruller gjennom arkivene. Det viser for brukere at det gamle innholdet ditt er verdiløst å lese og for søkebots, at det ikke gir mening å analysere det lenger.

Forbedre bloggenes brukervennlighet ved å lage innholdskategorier

For å forbedre optimering av bloggenes søkemotorer, sørg for at de besøkende enkelt kan navigere gjennom bloggenes kategorier og sider og finne det de trenger om et minutt. Din nye bloggere skal ha en liste over tilgjengelige artikler på nettstedet ditt med forslagene til andre materialer de kan lese relatert til det aktuelle emnet. Videre vil et ordentlig hierarki av blogginnholdet gi deg de vanlige leserne anledning til å lese om eldre innhold og for eksempel sammenligne det med den nye.

blog and seo

Hvordan bloggkategorier bidrar til bloggen din SEO

En godt strukturert blogg er også gunstig for søkemotoroptimalisering. I de fleste tilfeller adresserer bloggere lignende emner i forskjellige innlegg. Ved å gjøre det målretter de seg mot de samme søkeordene. Med andre ord kan en blogger konkurrere med sitt eget innhold for de høyere stillingene i Google. Det gir ingen verdi til en blogg fra siden av søkemotoroptimalisering. Hvis du oppretter kategori sider og kobler alle relaterte emneartikler til samme kategori, vil det tillate at bloggkategorien mottar mer målrettet trafikk fra søkemotorer.

December 22, 2017