Back to Question Center
0

Hvordan webdesign hjelper min markedsføring?

1 answers:

Selvfølgelig er det veldig stramme forhold mellom riktig webdesign og markedsføringssuksess for din online virksomhet i det hele tatt. Bare fordi nettstedet ditt er det første du ser av dine besøkende. Eller det kan sammenlignes med en dørmatte, som skal si "velkommen" til dine potensielle kunder, og se til å kreves flere av dem til den endelige kjøpsbeslutningen. Derfor er det alltid en høy korrelasjon for ditt webdesign og markedsføringsstrategi, som bør være perfekt tilpasset ditt forretningsprosjekt, med tanke på alle sine særegenheter - top service company llc.

web design marketing

Bortsett fra de globale forretningsmålene dine, bør nettsidene dine være godt tilpasset minst med merkevarenes logo for markedsføringsformål. Setter det på vanlig engelsk, hvis ditt kommersielle prosjekt er hovedsakelig representert med røde og hvite farger, må sidene dine ha en likt løsningsløsning om webdesign og markedsføringskampanje på nettet. For ikke å nevne din logo-plassering og resten av relaterte ting, for eksempel kjerneelementene dine i visuelt innhold, klikkbare koblinger, betal per klikk-annonser og så videre.

Derfor foreslår jeg at du har en kort "gjøremål" -liste for nettstedet ditt nedenfor. Jeg håper det vil gi deg noen praktisk innsikt i hvordan du gjør webdesign og markedsføringsstrategi kjører hverandre for din generelle forretningsfremgang. Så, la oss ta en titt på noen kulepoeng, som følger:

  • Lag et responsivt webdesign for bedre mobilvennlig brukeropplevelse. Husk at flere og flere mennesker går nå for å søke på nettet via bærbare enheter, for eksempel smarttelefonene eller nettbrettet. Så sørg for at alle produktene dine relatert til webdesign for markedsføring (som CTA og resten av visuelt innhold) vises godt på de vanligste bærbare enhetene.
  • Oppretthold en tilstrekkelig lastehastighet for websidene dine, følg bare nylige toppspraksis når du velger din beste løsning for webdesign. På den måten må du investere litt tid og krefter for å gi rask og enkel tilgang til nettstedet ditt. Husk at å opprettholde en fin side lasting hastighet er alltid verdsatt ikke bare av dine besøkende, men søkemotorene tildele høyere rangering for høyere responsivitet.
  • Hold alltid en ren og klar navigasjon gjennom alle deler av nettstedet ditt. Jeg mener her du bør gi dine spekulante besøkende nøyaktig hva de trenger og umiddelbart veilede dem til rett sted. Når du velger den riktige løsningen for å koble til et brukervennlig webdesign med markedsføringssuksess, husk at å ha en Spartan-lignende navigasjonsvei, vil aldri la dine potensielle kunder føle seg frustrert og la sidene dine uten å ta noen beslutning i det hele tatt.

web design

  • Glem det rette webdesignet for PPC-markedsføring, ikke minst, glem ikke å ha noen gode destinasjonssider som inviterer alle dine besøkende til høyere konverteringer. Faktisk kan hver destinasjonsside også ha litt annerledes webdesign og markedsføringsformål, noe som gjør det mulig å adressere målgruppen din, enda mer nøyaktig å bringe den i handlingen etter hvert.
  • Endre ikke tid på å sjekke webdesign og markedsføringsevne. Jeg mener at du alltid skal følge med på kjernestatistikken på konverteringene dine, samt alle vellykkede kundeemner i tide. Når du gjør det, vil du være oppmerksom på motivene som gjør at målgruppen din opptrer, for å bruke dem for din forretnings velstands skyld i en lengre periode.
December 22, 2017