Back to Question Center
0

Enkle tips om hvordan du oppretter en SEO-vennlig destinasjonsside?

1 answers:

Det er ikke en lett oppgave å konvertere kald søketrafikk. I dag mottar hver bruker som går inn i et bestemt søk i Google, et stort utvalg av nisje-relaterte nettsteder som alle prøver å engasjere seg i å bli. Dette store valget har komplisert en prosess med online forretningsfremme. Noen nettbutikker forlater i hedgerow uten noen eller liten fortjeneste fra sin onlinevirksomhet.

how to do a landing page

For å unngå feil fra begynnelsen må du lære å lage en destinasjonsside på best mulig måte - ray ban comprar online. Hvis du ikke vil at brukere bare besøker siden din, må du få dem til å handle når de kommer til din side. Det er derfor du må gjøre destinasjonssiden enkel å bruke og engasjerende.

I denne artikkelen finner du noen arbeidsmetoder som kan gjøre destinasjonssiden din godt konvertert og SEO-vennlig.

Må ha destinasjonssider

  • Ring til handling

Oppfordringen til handling er en integrert del av enhver kvalitet utformet destinasjonsside. Dine potensielle kunder trenger å få klar veiledning hva de trenger å gjøre, og hvorfor nøyaktig dine produkter eller tjenester kan hjelpe dem til å leve bedre. Gjennom en samtale til handling signaler, forteller du nettstedet besøkende hva de skal gjøre. For eksempel, "kjøp nå", "ordre", "ring akkurat nå", "abonnere" og så videre.

Disse kall-til-handling-signalene vil flytte nettstedet besøkende ytterligere langs konverteringen trakten. Det er derfor du bør gi dem klare og nøyaktige veiledning hva de trenger å gjøre neste på nettstedet ditt. Det anbefales ikke å sette mange anrop til handling på destinasjonssiden din, slik at du kan distrahere brukere fra primær informasjon. Sørg for at handlingsknappen din vises minst en gang i et visuelt distrikt, tilsynelatende midt på siden og knappe utseende. Hvis innholdet ditt er plassert under brettet, gjenta du en gang til ringetonen til handlingsknappen.

landing page seo

  • Tilbud

Generelt er et tilbud det du gir til dine kunder i bytte for å få dem å gjøre det du vil ha. Et bestemt forslag er en ubestridelig del av enhver destinasjonsside. Ditt forslag vil skape en kjøpsbeslutning fra kunden din. Det kan være i form av rabatt, gratis prøveversjon, en gratis produktversjon, en whitepaper eller en gave. Hvis du vil trekke besøkende på nettstedet ytterligere inn i konverteringstragten, må du tiltrekke brukere med unike proposisjoner som gjør at kilden din er bedre enn dine konkurrenter på markedet.Ved å gjøre det får du muligheten til å vise dine potensielle kunder hvor verdifulle dine tjenester og hvordan de kan ha fordel av å kjøpe den. For eksempel kan et konsulentbureau gi brukerne den første gratis konsultasjonen, som i realiteten er et møte for å beskrive hvordan folk kan ha nytte av å samarbeide med dette selskapet.

December 22, 2017