Back to Question Center
0

Hva er de mest effektive YouTube-video-SEO-tipsene?

1 answers:

Ikke nødvendig å nevne at denne verdens topp hosting-tjeneste tilbyr oss nesten ubegrensede muligheter for markedsføring og markedsføring på nettet. Det eneste problemet er at det er et utrolig overfylt sted, derfor er det en veldig skarp konkurranse som styrer hele samfunnet. Så hvordan får folk folk til å nyte spesielt kanalen din i stedet for å abonnere andre steder? Er det noen universelle YouTube video SEO tips for å holde seg utenfor mengden?

youtube video seo tips

Jeg tror at den eneste praktiske måten å fullføre denne oppgaven på er å investere tiden din i å optimalisere videoene dine for å søke - 50 kilometer laufenn. På den måten vil du sannsynligvis få mer trafikk og endelig slå konkurrentene dine i listen over søkeresultatene. Nedenfor kommer en kort liste over YouTube-tipsene og taktikkene til YouTube for å generere mer trafikk til kanalene dine, så vel som hovedvirksomhetsnettstedet ditt. La oss dykke inn i saken!

I likhet med Googles søkealgoritme med over 200 innflytelsesfaktorer, bruker YouTube mange lignende signaler for å rangere videoer og lage lister over foreslått videoinnhold. Vanligvis er følgende tegn ansett for å være av største betydning for videosøkalgoritmen på YouTube:

 • Tittel tag info
 • Liker / ikke like forhold
 • Målgruppe størrelse
 • Beskrivelse tag nøkkelord
 • Videoens lengde
 • Kommenteringsfrekvens
 • Abonnent teller ved å se

Neste skal jeg vise fire grunnleggende YouTube-video-SEO-tips for å gjøre bruk av disse signalene for å pumpe mer trafikk til videoene dine og til bedriftens sider etter alle.

 1. Ikke skimp din tid og krefter på å skrive en helt tilstrekkelig videobeskrivelse. Begynn aldri å komme forbi med noen korte eller for korte videobeskrivelser. Bare husk at både Google og YouTube satser hovedsakelig på skriveinnholdet rundt videofilen for å "lese" og "forstå" dets relevans og felles verdsatt levert til den levende brukeren. På den måten, gjør ditt beste for å bare ha full videobeskrivelser som er rike med nøkkelord og lange hale nøkkelord. Bare sørg for å opprettholde minst en 200-ord telling for hver video beskrivelse.
 2. Å jobbe med bedre rangering på YouTube, husk at du også kan bli rangert i Googles søkeresultater for de samme søkeordene, alt i ett! Det gjelder bare for bestemte søkeord (a. ka. video søkeord), for å være mer presis. Derfor foreslår jeg å sjekke dem på YouTube-søk og Google topp 10 SERP-er før du tar en endelig beslutning om målvideoinnstillingene dine for å sikre at du maksimerer potensialet høyt på dem begge.
 3. Funnel trafikk fra noen populære nettsamfunn. Saken er at du er fri til å dele koblingene dine for å få flere videomerker, som igjen hakker innholdskvaliteten din og hevder høyere rangering på YouTube-søk og bedre sjanser til å bli inkludert i de beste videoforslagene.
 4. Ikke gå glipp av en rimelig mulighet til å oppmuntre brukerabonnement og takknemlighet med liker, da disse aktivitetene sender et kraftig signal som krever ekstra rangeringskampanjer til din ekstremt underholdende video eller rent praktisk veiledningsklipp. Bare vær oppmerksom på at uten å bruke tilbakekoblinger, søker søkerangeringsalgoritmen på YouTube en dominerende vekt på god brukeropplevelse.Derfor bør du aldri nøle med å spørre folk (til og med gjentatte ganger) å kommentere, som, og abonnere - i hver video du laster opp. Tross alt, ikke glem å legge igjen en robust handlingsmelding på slutten av videoene dine.
December 22, 2017