Back to Question Center
0

Hvordan får du webtrafikk fra Google?

1 answers:

Prøver du å få trafikk fra Google, men ikke får mye? I denne artikkelen vil jeg avsløre hemmelighetene til å få målrettet trafikk fra Google og andre søkemotorer. Hold deg til anbefalingene under og se hva som skjer med Google-rangeringene dine.

how to get web traffic

4 Essentials for å hjelpe deg med webtrafikk fra Google

Relevante nøkkelord

Kontroller at sidens overskrift og beskrivelse inkluderer målrettet søkeord en eller to ganger.

Bare ved hjelp av nøkkelord Google og andre store søkemotorer kan forstå hva nettstedet ditt handler om - rb2140 ray ban. Når du velger søkeord, må du sørge for at de beskriver virksomheten din. Unngå søkeordfylling. Tenk på de søkeordene dine potensielle kunder bruker når du skriver inn spørringen i søkeboksen. Hvis du ikke føler for å bestemme hva dine potensielle kunder søker etter, kan du dra nytte av Googles forslagsord. Du kan også ansette en profesjonell SEO-byrå som vil identifisere de mest passende søkeordene for bedriften din.

Så snart du har et sett med målrettede søkeord, bruk dem for å optimalisere websidene dine bedre. Semalteksperter anbefaler at du bruker lange haleord i hele nettstedet ditt - de rangeres bedre i Google Søk.

Tilpassede bilder

La oss innse det: de fleste besøkende vil hoppe over artikkelen som er fylt med bare ord. Hvis artikkelen ikke inneholder noen bilder, anser brukere det kjedelig og uinteressant. Derfor er det alltid bedre å legge til kvalitetsbilder, illustrasjoner og annen grafikk i innleggene dine. Som regel er bildene det første brukerne ser på artiklene. Som statistikk viser, hvis bildet er attraktivt, er det flere sjanser at brukerne vil fortsette å sjekke ut teksten.

Når du laster opp bilder, anbefales det at du legger til bildet ved hjelp av søkeordene som filnavn. Vurder også at du laster opp bildene, hvis størrelse ikke overstiger 150KB, for ikke å påvirke sidens lasthastighet. Som praksis viser, foretrekker brukerne å se på ressurser som har bilder forklart gjennom det tilsvarende innholdet.

Engasjerende innhold

Innholdet er årsaken til ethvert søk. Når en bruker skriver inn et hvilket som helst søk i søkeboksen, er Googles plikt å gi de mest verdifulle svarene fra de indekserte sidene. Vanligvis er siden som har grundig kunnskap om det aktuelle emnet, levert som toppresultat. Relevant innhold er det beste innholdet siden det oppfordrer besøkende til å dele og kommentere. Dette øker igjen leder og inntekter. Lang historie kort, fortsett å oppdatere nettstedet ditt med friske og spennende innlegg. Ellers vil en mer detaljert artikkel fra en konkurrent føre deg ned.

SEO-eksperter foreslår at du genererer 800 + ordartikler. Det fungerer som følger: Jo dypere du avslører emnet, jo mer synlighet får du med Google. Link Building

Link Building er en annen utmerket måte man kan få mer web trafikk fra søkemotorer. Enkelt sagt, link building er prosessen med å få andre ressurser til å legge inn linker til bloggen din eller nettstedet på deres nettsider. Både interne og eksterne linkbyggingsstrategier gjør det mulig for bedrifter å være mer konkurransedyktige og gjøre ting raskere. Husk, Google tillit nettsteder som har lenker fra andre velrenommerte nettsteder.

google traffic

Wrap Up

Alt å se på, å få mer webtrafikk fra Google er ikke så vanskelig som det kan virke først. Fortsett å prøve med metodene ovenfor til du kommer til nummer én på Google.

December 22, 2017