Back to Question Center
0

Hvordan kan det skje at SERP-resultatene alltid er forskjellige?

1 answers:

Jeg møtte dette problemet ved å se SERP-resultatene for søkeordene mine i et rangsporingsverktøy. Ja, det var ganske overraskende, jeg burde innrømme. Enda mer - jeg var bekymret for hvorfor Google SERP-resultatene kan variere så dramatisk, spesielt når de sammenlignet dem med noen tilnærminger gitt av topprangerte trackers på hele - fotografias profesionales de ninos. Selvfølgelig forstod jeg at min organiske trafikk var langt mer kritisk enn hva jeg egentlig kunne se i resultatene for søkemotoren. Så, la oss se hvorfor Google SERP-resultatene alltid er forskjellige. Her er noen rimelige forslag til det:

  • Personlig skreddersydde resultater

Verdens søkegigant er kjent for å vise SERP-resultater basert på brukerens siste historie og typiske mønstre for atferd for å gi individuelt tilpassede resultater for å passe hver brukeres behov og intensjoner. Det betyr at aktivitetene i Google-kontoen din, nettleserloggen, samt sosiale medier engasjement (deling, likt, kommentere, å spille YouTUbe-videoer, kjøpe produkter eller bestille tjenester fra et bestemt nettsted), gjør noe.

Selvfølgelig, hvis du trenger å spore din faktiske statistikk, kan du bruke noen spesielle elektroniske verktøy for å få mer presise data. Du kan også logge deg ut fra Google-kontoen, og gå inn i en privat (a. k. a, incognito) nettleser modus.

serp results

  • IP-adresse og geografisk plassering

Ingen tvil, din nåværende posisjon vurderes om Googles personlige søk. Samtidig kan din faktiske IP-adresse også brukes til å bestemme søkeplasseringen din. Denne funksjonen utføres best når du fyller inn en søknadsforespørsel med et søk som "i nærheten av meg". Bare prøv å gjøre et slikt søk. På den måten kan du også bruke proxy- eller VPN-løsninger for Google-søk for å teste hvordan det fungerer.

  • Enhetstype

Jeg anbefaler her å bruke samme enhet for hverdagssøking og sporadisk kontroll med rangsporingsverktøy. Tilsynelatende vil dine mobile SERP-resultater alltid være i kontrast til de originale desktop-ene. Alt du trenger å huske er at lokal seo nå kommer til et helt nytt nivå av kritisk betydning for mobilvennlige nettplattformer, samt resten av nettstedene som kjører under AMP.

google results

  • Andre faktorer som kjører SERP-resultater

Først og fremst, kontroller søkeinnstillingene dine, som de har en merkbar innvirkning på søkerangeringer som aldri blir vurdert av søkeordrangeringsverktøy spesielt. Jeg mener her at det finnes ulike søkemuligheter vi ofte velger på en gang, for eksempel nettstedene selv, kart, bilder, videoer og så videre.

Neste faktorkjøring SERP-resultater er den faktiske tiden for ditt nåværende søk. For eksempel er det noen ekstremt følsomme forespørsler som globale saker, værmeldinger eller nyheter. Hver søkeforespørsel som disse blir ofte endret flere ganger daglig.

Tross alt, ikke glem at Google lager synkronisering via datasentre over hele verden. Søkemotoren er avhengig av mange datasentre, derfor er prosessen med datasynkronisering ofte utsatt for ganske betydelige forsinkelser. Det er derfor noen ganger du kan se ganske uoverensstemmende resultater for de samme søkeordene, da det kan være forskjellige data som fortsatt kan være på vei til synkronisering.

December 22, 2017