Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg sjekke SERP-konkurransen min?

1 answers:

De fleste e-handelswebsideeiere forsøker å rangere høyere på Googles søkeresultatside. De vil gjerne være på Google TOP10, da det kan gi dem en målrettet trafikk som konverterer til salg og høyere inntekter. For å forbedre rangeringsposisjonene dine må du fortsatt være et kvalitetsinnhold. Imidlertid er en av de mest effektive måtene å rangere høyt og øke en nettsideautoritet å ha verdifulle tilbakekoblinger. I denne artikkelen vil jeg gi deg tips om hvordan du dominerer og kontrollerer SERP-konkurranse ved å lovlig kjøpe konkurrentens tilbakekoblinger - huippukuskit nokian.

check SERP competition

Det er to grunnleggende måter å presse nettstedet ditt opp til Google. Den første er å implementere Google Adwords og betale per klikk for hver bruker. Den andre er å skape en vinnende søkemotoroptimaliseringskampanje for å få en høy organisk rangering. Organisk rangering kan oppnås ved å lage og publisere kvalitet og unikt innhold som de besøkende vil dele og lenke til, og ved å knytte andre høyt rangerte nettsteder til innholdet ditt.

Hvis du vil observere et langvarig resultat, bør du investere i organiske søkemotorrangeringer. Det er to grunnleggende faktorer som direkte påvirker nettstedet ditt SEO - relevant innhold og kvalitetslink juice. Tilbakekoblinger er joker her. Noen ganger opplever søkemotoroptimalisering spesialister ikke i stand til å få deg de beste koblingene. Det er mange artikler via Internett om linkbyggingsstrategier. De er imidlertid fulle av ikke relevant informasjon som kan utelates. I denne artikkelen finner du noen verdifull informasjon om hvordan lovlig bruker konkurrentens tilbakekoblinger til din fordel. Før vi begynner å snakke om disse koblingsbyggeteknikkene, bør jeg advare deg om at en stor mengde "unaturlige" koblinger kan føre til at søkemotor straffer og rangeringer faller.

Måter å finne de beste backlinks

Spørsmålet om hvordan du får kvalitet tilbakekoblinger er den vanligste spørsmålet i dag. Det mest åpenbare svar på dette spørsmålet er SERP-konkurrenters tilbakekoblinger. Du kommer aldri til Google TOP med mindre nettstedet ditt er teknisk optimalisert, gir høy kvalitet og god brukeropplevelse. Men hvis du får det dekket, vil kvalitet tilbakekoblinger bringe deg til TOP rangering posisjon i SERP.

google serp

For å finne markedskjøpskonkurrenter utfører mange webområdeeiere en konkurrent forskning. Det er imidlertid en feil tilnærming til å sjekke SERP-konkurransen. Hva du trenger er å fokusere på er søkeordene som er relevante for virksomheten din nisje. Det er derfor du trenger å skille mellom de høyeste kvalitetene og målrettede tilbakekoblinger for å hjelpe rangere høyt for de mest passende søkeordene. Du må fokusere på dine konkurrenter på markedet og finne ut hvem som knytter til dem.

For å fullføre denne oppgaven må du velge mellom åtte til tolv søkeord som du vil rangere for. For å forenkle denne prosessen kan du bruke Google Keyword Planner eller Semalt Auto SEO verktøyet. Det vil hjelpe deg med å stille inn de mest relevante søkeordene. Etter det kan du bare google de valgte søkeordene for å liste TOP10-konkurrentene dine i organisk søk. På neste stadium må du vurdere dine konkurrenter, gi dem 1 til 50 poeng. Deretter legger du til alle poeng og rangerer dine konkurrenter. For å utføre denne oppgaven kan du implementere Google Analytics eller Semalt Website Analyzer. Disse verktøyene kan rangere SEO-konkurrentene dine basert på søkeordene dine, så du trenger ikke å gjøre det selv. Med hjelp av de samme verktøyene kan du sjekke konkurrenternes tilbakekoblinger. Ditt primære mål er å identifisere koblingene som er mest verdifulle til dine beste søkekonkurrenter.

December 22, 2017