Back to Question Center
0

Hvordan finne kvalitet tilbakekoblinger for nettstedet optimalisering kampanjen?

1 answers:

En SEO-aspekt vi kontinuerlig jobber med, er koblingsbygging. Denne prosessen refererer til optimalisering på stedet og påvirker nettstedets autoritet og rangering på SERP. Google bruker tilbakekoblinger som et rangeringssignal for søkeordssøk. Men i 2013 har Google endret sin rangeringsalgoritme vendt hele den digitale verden opp ned.

Noen nettbaserte kjøpmenn vet fortsatt ikke hva nettopp Google har endret i sin algoritme og hvilken rolle tilbakekoblinger betaler for i dag nettstedoptimalisering. I denne artikkelen skal vi åpne deg noen algoritmehemmeligheter og vise forskjellen mellom gode og dårlige tilbakekoblinger - vichy dermablend cover stick.

Backlinks

Langt fra alle tilbakekoblinger er av høy kvalitet

Ikke alle tilbakekoblinger kan gi verdi til nettstedet ditt, til og med til tross for det faktum at noen optimaliseringsbyråer forteller deg forskjellig informasjon. Det er mange svarthatt-SEO-spesialister som er engasjert i ønskelig tenkning, da Google ikke straffer dem lenge, og til og med belønner med høy rangering. For tiden endret situasjonen drastisk. Google har oppdatert sine algoritmer i henhold til hvilke nettsteder som bruker spammy link building tactics faller under filtre og få Google langsiktige straffer.

Det er mange SEO-konsulenter som aldri har stilt spørsmål om status quo av tilbakekoblinger og ikke har endret deres linkbyggingsstrategier siden Google sist rangering oppdatering. Koblinger de gir til nettstedet ditt, kan derfor ikke være standard som standard.

Videre, hvis du er forsynt med for mange tilbakekoblinger, kan det også være et tegn på svindelaktivitet og kvalitetslänkjuice som kommer til nettstedet ditt. I dag er Google ikke bekymret for kvaliteten på tilbakekoblinger. I stedet vurderer det høyt kvaliteten på tilbakekoblinger som peker på nettstedet ditt. Så hvis nettstedet ditt mottar for mange link juice, spesielt relevant, innen kort tid, vil Google straffe deg for svindelaktige aktiviteter.

Backlinks seo

Hvordan kan Google identifisere kvalitet tilbakekoblinger?

I dag blir Google mer sofistikert og kan skille spammy linker fra økologiske kvalitetskoblinger. Google kan spore hvis brukere klikker på en kobling og vurdere hvilket antall besøkende som følger en tilbakekobling som er plassert på denne siden. Hvis brukerne klikker og holder på en side i minst et halvt minutt, kan en link vurderes med hensyn til kvalitet. Men hvis brukere åpner en bestemt side, men ikke følger en kobling, kan det være et tegn på svindelaktivitet.

Du må kvitte seg med spammy backlinks som plasserer på nettstedet ditt, da de kan forårsake skade på nettstedet ditt. SEO. Du kan sjekke om du ikke har tilbakekoblinger på kvalitet på nettstedet ditt eller ikke, ved hjelp av Googles disavow-verktøy. Prosessen med å fjerne ikke relevante og spammy backlinks tar litt tid og innsats. Det er derfor du trenger å være nøyaktig når du ansetter en SEO byrå eller konsulent.

Kvalitet tilbakekoblinger er koblingene som kommer fra relevante til din bransje, lenge forlatt, anerkjente domener. Hvis nettsiden som knytter til nettstedet ditt, plasseres i samme nisje i markedet eller i det minste har tilknytning til emnet ditt, vil en tilbakekobling bidra til nettstedet ditt SEO innsats. For å sikre at du får kvalitet tilbakekoblinger, sjekk et nettsted som peker på deg. Det bør ha høye SEO-beregninger, spesielt klikkfrekvens og konvertering.

Test også relevansen av et nettsted. Det er viktig da Google tar relevans som det primære trykksignalet sammen med nettstedet autoritet. Dessuten er det rimelig å sjekke datoen for de nyeste nettstedspublikasjonene. Hvis et nettsted ikke er aktivt, vil du motta en kvalitet og ubrukelig tilbakekobling.

December 22, 2017