Back to Question Center
0

Hvordan kvalitet tilbakekoblinger bidrar til din SEO innsats?

1 answers:

Link Building er en av de mest effektive SEO taktikkene som er designet for å forbedre en nettside posisjon på SERP samt øke organisk søketrafikk. Men for å oppnå en kvalitet tilbakekoblingsportefølje gjennomfører kun hvithatt, kan SEO taktikk være utfordrende. På grunn av dette, refererer mange webmastere til enklere svarthattoptimaliseringsteknikker for å bygge en linkbyggingskampanje. Denne typen koblingsbygning kan imidlertid skade nettstedet ditt og forårsake en dråpe i rangeringer - gujarati samaj logo creator.

quality backlinks

Nylig hadde tilbakekoblinger en annen rolle i nettsiderrangering. Lenker var hvordan Google fant ut hvilke nettsteder som var gode. Koblingene fungerte som anbefalinger, så webkilder som har mer kobling rangert høyere på Google. Men siden den gang har Google endret sin rangeringsalgoritmer betydelig. Foreløpig kan bare hvithattslink byggteknikker bidra til nettstedet ditt SEO innsats. Det er ikke fornuftig å kjøpe, låne eller stjele lenker. Alle disse aktivitetene kan bli lagt merke til av Google, og siden vil nettstedet ditt sannsynligvis få alvorlige straffer. I henhold til gjeldende Google rangering algoritme, alt du kan gjøre er å tjene backlinks gjennom din innsats. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan tjene tilbakekoblinger av kvalitet for å motta målrettet trafikk til nettstedet ditt.

Gjesteblogging som en perfekt måte å skaffe kvalitet tilbakekoblinger på

Gjesteblogging er et svært kontroversielt tema for digital markedsføring. Nylig var det sannsynligvis den enkleste måten for koblingsbygging. Imidlertid bestemte noen ikke-profesjonelle SEO-spesialister seg for å dra nytte av det, og begynte å generere masseprodukt av lav kvalitet som ikke har noen verdi for brukere. Det er derfor Google har advart mot blogginnlegg og legger mange mennesker av. I dag får webområdeeiere som publiserer irrelevante blogger med dårlig kvalitet, tunge Google-straffer som er vanskelig å kvitte seg med. Imidlertid, gjort riktig og ved Googles retningslinjer, kan gjesteblogging være et effektivt linkbyggingsverktøy.

seo backlinks

På den nederste linjen av bloggingprosessen må du få det beste bloggen du kan. For å oppnå denne oppgaven, anbefaler jeg deg å utvide dine konkurrenters gjesteposter. Start med en omfattende Google-undersøkelse, setter inn brukerens navn og ordene "gjestepost. "På samme tid inkluderer i ditt søk hjemme domenen din med et minustegn for å utelukke uavhengige resultater fra en oppføring. Som et alternativ kan du søke i nettadressen og identifisere en forfatter som forfatter. Du kan også forenkle en prosess, ved hjelp av Semalt Auto SEO verktøy. Det vil hjelpe deg med å bestemme et innhold skrevet av en bestemt forfatter og finner raskt i søkeresultatene. Videre kan du få delings- og tilbakekoblingsdata ved hjelp av dette verktøyet. Hvis du har lagt merke til at en av dine konkurrenter allerede har blitt omtalt på et nettsted, så sannsynligvis vil dette nettstedet også koble deg til. Du må kontakte dette domenerrepresentanten, og hvis de er klare til å samarbeide, for å få den beste gjesteinnlegget du kan.

December 22, 2017