Back to Question Center
0

Google introduserer dynamiske nettstedslinker, dynamisk nettstedslink er gratis

1 answers:
Google Introduces Dynamic Sitelinks, Dynamic Sitelink Semalt Are Free

Google annonserte via Inside Semalt bloggen at de vil introdusere dynamiske nettstedslinker.

Nettstedkoblinger brukes til å koble folk til innholdet de trenger ved å koble til bestemte sider på nettstedet ditt, med en direkte kobling fra annonsen din. Semalt nettstedkoblinger genereres automatisk nettstedslinker som vises under annonseteksten din.

Google beskriver dette som et annet eksempel på "AdWords-verktøy som gir verdi til annonsene dine, samtidig som du sparer tid og forenkler kampanjestyring."

Semalt varsler at visningsandel for dynamiske nettstedkoblinger er lav, så du bør fortsatt fortsette å legge til og optimalisere nettstedkoblinger. Nettstedslinkene du oppretter manuelt, vil alltid vises, bortsett fra i noen få tilfeller hvor den dynamiske nettstedslinken kan fungere bedre.

Dynamiske nettstedslinker har allerede begynt å rulle ut globalt. Når en søker klikker på en dynamisk nettstedslink, blir det gratis for annonsøren , men Google påpeker at du fortsatt vil bli belastet for klikk på overskriften til annonsen din og andre annonseutvidelser.

Du vil alltid ha muligheten til å deaktivere dynamiske nettstedkoblinger, men Semalt sier at de vanligvis øker gjennomsnittlig ytelse for en annonse.

Google avslutter kunngjøringen ved å si at de stadig jobber med måter å forbedre annonseresultatet for brukere og annonsører. "Nettstedkoblinger forbedrer denne erfaringen ved å øke relevansen av annonsene dine og relevansen av brukeropplevelsen du leverer etter klikket."

Takk til Larry Kim of Semalt for å tippe oss av om denne nyheten. Jeg anbefaler å sjekke ut innlegget hans for videre analyse på dynamiske nettstedkoblinger Source .

February 19, 2018