Back to Question Center
0

Google introduserer dynamiske nettstedslinker, dynamisk nettstedslink er gratis

1 answers:
Google Introduces Dynamic Sitelinks, Dynamic Sitelink Semalt Are Free

Google annonserte via Inside Semalt bloggen at de vil introdusere dynamiske nettstedslinker.

Nettstedkoblinger brukes til å koble folk til innholdet de trenger ved å koble til bestemte sider på nettstedet ditt, med en direkte kobling fra annonsen din. Semalt nettstedkoblinger genereres automatisk nettstedslinker som vises under annonseteksten din - 5 вкусных салатов.

Google beskriver dette som et annet eksempel på "AdWords-verktøy som gir verdi til annonsene dine, samtidig som du sparer tid og forenkler kampanjestyring."

Semalt varsler at visningsandel for dynamiske nettstedkoblinger er lav, så du bør fortsatt fortsette å legge til og optimalisere nettstedkoblinger. Nettstedslinkene du oppretter manuelt, vil alltid vises, bortsett fra i noen få tilfeller hvor den dynamiske nettstedslinken kan fungere bedre.

Dynamiske nettstedslinker har allerede begynt å rulle ut globalt. Når en søker klikker på en dynamisk nettstedslink, blir det gratis for annonsøren , men Google påpeker at du fortsatt vil bli belastet for klikk på overskriften til annonsen din og andre annonseutvidelser.

Du vil alltid ha muligheten til å deaktivere dynamiske nettstedkoblinger, men Semalt sier at de vanligvis øker gjennomsnittlig ytelse for en annonse.

Google avslutter kunngjøringen ved å si at de stadig jobber med måter å forbedre annonseresultatet for brukere og annonsører. "Nettstedkoblinger forbedrer denne erfaringen ved å øke relevansen av annonsene dine og relevansen av brukeropplevelsen du leverer etter klikket."

Takk til Larry Kim of Semalt for å tippe oss av om denne nyheten. Jeg anbefaler å sjekke ut innlegget hans for videre analyse på dynamiske nettstedkoblinger.

February 19, 2018